Ege Postası
Geri

Kemalpaşa'da 'kiraz' kavgası!

Kemalpaşa'da, Bağyurdu eski Belediye Başkanı Rıdvan Üreten ile AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu sosyal medyada karşı karşıya geldi. Başkan ile ‘eski başkan’ sosyal medyada karşı karşıya geldi
Kemalpaşa'da 'kiraz' kavgası!
Haberler / Yerel Politika
2 Mayıs 2016 Pazartesi 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Kirazıyla ünlü Kemalpaşa'da yeni sezon ürününü satış yeri tartışmalara neden oldu.

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ulviye Üreten’in eşi Bağyurdu eski Belediye Başkanı Rıdvan Üreten'in satış yerinin taşınması nedeniyle sosyal medya üzerinden yazdığı mesaja, AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu aynı yolla yanıt verdi.

HALKA SORMAK ZORUNDASINIZ

Üreten, kendisine ait Facebook sayfasında, " Sayın Kemalpaşa Belediye Başkanı, Bağyurdun'daki kiraz alım yeri Bağyurdunda halkla toplantı yapılarak belirlenmiş bir alandır. Zaman içersinde Türkiye'nin bildiği bölgenin göz bebeği haline gelmiş 4-5 ay bölgenin geçim kaynağı olan bir alandır. Eğer siz bu alanı taşıyarak halkın ekmeği ile oynamak istiyorsanız bunu halka sormalısınız. Bağyurdunda refendum yapın. Taşımak istediğiniz alanda 1923 yılında kurulmuş Parsa Sporun çocukları top oynuyordu. Orası spor alanı olarak halktan alınmıştı. Hala da planlarda spor alanı. Eğer ben Bağyurdunda çocuklara futbol oynıyacak yer bırakmıyacağım Cumhuriyetle yaşıt bir spor kulübünü tanımıyorum diyorsanız onuda Parsa'lı lara sorun. Bu alandaki 3-4 metrekare yeri olan bir çok insan yerini bağışlamaya hazır. İyi bir organizasyonla şu anda bile kiraz alım yeri çok daha iyi bir hale gelebilir. Bağyurdu için çok önemli bu kararı halka sormak zorundasınız" ifadelerini kullandı.

ÖZELDEN MESAJ ATSAYDIN DAHA MUTLU OLURDUM

Üreten'in paylaşımının altına AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu ise şunları yazdı;

"Sayın BAĞYURDU eski belediye Başkan'ı ve önceki Kemalpaşa belediye Başkan yardımcısı keşke başkanlığınız döneminde BAĞYURDU halkına layık güzel bir kiraz alım yeri ve pazar yeri yapsaydınızda şuan yaşadığımız sıkıntılardan dolayı kiraz alım yerini değiştirmek zorunda kalmasaydık veya başkanlığınız döneminde kiraz alım yeri ve pazar yeri olarak kullandığınız yeri şu bahsettiğiniz iyi organizasyonu yapıp kamulaştırarak tamamen belediyeye ait bir pazar yeri yapsaydınızda bizde BAĞYURDU halkımızın kullanabileceği daha modern bir pazar yeri ve kiraz alım yer yapsaydık ama Zaman'ında bu işi çözemediğiniz için şimdi kamulaştırma noktasında çok ciddi sıkıntılar yaşamaktayız ayrıca konumu itibari ile kiraz sezonun da alıcı ve satıcıların ciddi mağduriyetler yaşadığı bir alana dönüşmüş durumda inşallah spor BAKANLIĞI ile anlaştığımızda BAĞYURDU na hak ettiği kiraz alım yeri ,pazar ve işçi evlerini yapacağız bununla beraber inşallah birde açık yüzme havuzu yapacağız bizim işimiz halkımıza hak ettiği hizmeti vermek şuan köylere yapımına başladığımız sahalarımızdan BAĞYURDU mahallemizde yapar en güzel şekilde spor oynatırız bu kararı alırkende muhtarlarımızla gerekli istişareleri yaptık. böyle konuları sosyal medyada malzeme olmasına müsade etmeden özelden msj atsaydınız daha Mutlu olurdum. yinede öneriniz için tekrar teşekkür"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası