Ege Postası
Geri

Kemalpaşa’da ilçe başkanlığına ilk talip Aras!

CHP’nin yerel seçimlerde kaybettiği, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde de sandıkta AK Parti’nin gerisinde kaldığı Kemalpaşa’da emlakçılık yapan Metin Aras, CHP ilçe başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Kemalpaşa’da ilçe başkanlığına ilk talip!
Kemalpaşa’da ilçe başkanlığına ilk talip Aras!
Haberler / Yerel Politika
6 Kasım 2015 Cuma 15:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI -1 Kasım genel seçimleri geride kalırken, sandıktan istediği sonucu alamayan CHP’de parti içi yarış kaldığı yerden devam edecek. Genel Merkez, olağan kongre takvimini 3 Kasım itibariyle yeniden başlattı.

15 Kasım’a kadar tamamlanacak delege seçimlerinin ardından, ilçe kongreleri start alacak.

İlçe başkanlığına talip olan isimlerden adaylık açıklamaları gelmeye başladı.

ARAS KEMALPAŞA’DA ‘ADAYIM’ DEDİ
Partinin yerel seçimlerde kaybettiği, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde de sandıkta AK Parti’nin gerisinde kaldığı Kemalpaşa’da emlakçılık yapan Metin Aras,CHP ilçe başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Aras’ı adaylık açıklamasında ailesi de yalnız bırakmadı. Mevcut ilçe başkanı Ulviye Üreten de ilçe binasında hazır bulundu.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Adaylık açıklamasında Aras, Kemalpaşa’da partinin istenilen oy oranını yakalayamadığını savundu. Aras, şunları söyledi;

 “ 7 Haziran’dan bu yana ilçede sadece 96 oy artmış. Çok çalışacağız. Çok çalışmayı vaat ediyoruz.Biz iktidara geldiğimizde yani ilçe yönetimini aldığımızda biz ekibimle beraber çok çalışmayı vaat ediyoruz sizlere. Çalınmadık kapı girilmedik kapı sıkılmadık el kalmayacak.Bütün partililerimizle gezeceğiz, bütün amacımız oy almak değil m? Amacımız oy almaksa eğer biz AK Parti’nin kapısına da gideceğiz .Saadet'in kapısına da gideceğiz. Onlara kendimizi anlatacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’ni tanıtacağız. Yani bir bütün olarak çalışmaya devam edeceğiz. AKP’li bütün seçmenlerin kapısına gideceğiz. Oy isteyeceğiz. Bugünden itibaren bende ilçe başkanlığına adayıyım. Delegelerden oy istiyorum. Beni seçeceğinizden eminim.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası