Ege Postası
Geri

Kemeraltı'nda korkutan patlama!

İZMİR’de Kemeraltı Çarşısı’nda, deniz malzemeleri satışı yapan Ege Barakuda isimli dükkanda patlama meydana geldi. Dükkanda bulunan oksijen tüpünün neden olduğu patlama sonucunda 2 kişi ağır yaralandı.
Kemeraltı'nda korkutan patlama!
Haberler / İzmir
18 Şubat 2013 Pazartesi 19:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -  İZMİR'de, Kemeraltı Çarşısı'ndaki, denizcilik malzemeleri satan bir işyerinde, dalgıçların kullandığı oksijen tüpünün patlaması üzerine yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürülürken, patlamanın etkisiyle iki kişif hafif yaralandı.

Bugün saat 18.30 sıralarında 914 sokak üzerindeki denizcilik malzemeleri satışı yapılan işyerinde, dalgıçların su altında kullandığı oksijen tüpünün patlamasıyla birlikte yangın çıktı. Patlama sırasında işyerinde bulunan Nejat Coşkun ile yeğeni Aynur Coşkun hafif yaralandı. Bu sırada çevredeki vatandaşların söndürme çalışmalarına başladığı yangına, kısa sürede gelen itfaiye ekipleri de müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürülürken, yaralanan Nejat Coşkun ile yeğeni Aynur Coşkun, ambulansla Tepecik Eğitim ve İzmir Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı.



Patlamadan dolayı kısa süreli paniğin de yaşandığı olay yerine İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay da gelip bilgi aldı. Yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.



GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI


İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda, denizcilik malzemeleri satan bir işyerinde meydana gelen patlama anı, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. İlk belirlemelere göre patlamanın, oksijen tüpündeki kaçaktan dolayı meydana geldiği belirtildi. Patlamanın kesin çıkış nedeninin yarın (salı) yapılacak bilir kişi incelemesi sonrası kesinlik kazanacağı açıklandı.

İKİSİN DE HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Tedaviye alınan yaralılardan işyeri sahibi Nejat Coşkun'un hayati tehlikesinin bulunduğu, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yeğeni Aynur Coşkun'un ise durumunun normal olduğu ve yoğun bakımda olduğu bildirildi. İki bacağı kesilen Nejat Coşkun'un durumu ciddiyeti koruyor.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası