Ege Postası
Geri

Kent Lokantası’na İzmirlilerden tam puan: Allah razı olsun karnımız doydu...

İzmir’de ilk Kent Lokantası Kemeraltı’nda start verdi. 4 çeşit yemeğin 50 TL’ye verildiği Kent Lokantası İzmirlilerden büyük ilgi gördü. Kent lokantasının amacını anlatan Grand Plaza İşletmeler Müdürü Efe Can Mutlu, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay'ın talimatıyla halkımıza sağlıklı, ekonomik ve lezzetli yemek sunabilmek amacıyla kuruldu” dedi. Hizmetten yararlanan İzmirli vatandaşlar ise, “Karnımızı doyurduk, Allah razı olsun. Belediyenin bu hizmetinden çok razıyım” ifadelerine yer verdi.
Kent Lokantası’na İzmirlilerden tam puan: Allah razı olsun karnımız doydu...
Haberler / İzmir
24 Haziran 2024 Pazartesi 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı Çarşısı'nda ilk kent lokantasını açtı. İlk şubesi Tarihi Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda hizmet veren Kent Lokantası’nda dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL'den satılıyor.

KEMERALTI’NDA START VERDİK

TR35 ekibi ‘Bugün Neredeyiz?’ isimli programda Kent Lokantası hakkında merak edilenleri sordu. Grand Plaza İşletmeler Müdürü Efe Can Mutlu, “Kent Lokantası Kemeraltı’nda açtığımız ilk şubemiz. Burası ile start verdik ve devamı gelecek. Gayet yoğun bir şekilde vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda hizmet ediyoruz. Talep yoğun ancak 2 tane kepçecimiz var yemekleri hızlıca servis ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

BAŞKA ŞUBELER AÇILACAK...

Kent Lokantası’nın amacını anlatan Efe Can Mutlu, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay'ın talimatıyla halkımıza sağlıklı, ekonomik ve lezzetli yemek sunabilmek amacıyla kuruldu.  Esnaftan bir tepki yok aksine çok memnunlar. Kendileri de burada uygun fiyatlı yemek yiyebiliyor. Şu an olumsuz bir durumu yok hatta aksine insanlarımız çok daha fazla bunun çoğalmasını istiyorlar. Biz de bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Çok yakın zamanlarda başka şubeler de açılacak. Hafta içi açık. 11 buçuktan itibaren hizmet vermeye başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

HER GÜNE FARKLI YEMEK

Yemek menüsünün yanında yazan kalorilerin sebebini anlatan Mutlu, “ Vatandaşlarımız ne  yediğini ne aldığını bilsin. Porsiyonda ne kadar ürün olduğunu ve ne kadar kalori aldığını bilsin diye yazıyoruz. Her gün farklı bir yemeğimiz çıkıyor.  Şu anda 4 çeşit olarak çıkarıyoruz.  Bir çorbamız, bir etli, tavuklu ya da baklagillerden sebzeli bir ürünümüz var bir tane yan yemek dediğimiz pilavı, makarnası ya da  bulguru var. Yanında meyve veya tatlı veriyoruz. Bir de ilave olarak su ve bir çeyrek ekmek veriyoru. Menüyü 50 liraya veriyoruz. Menü her gün değişiyor” diye konuştu.

400 KİŞİ KAPASİTELİ

Yemeklerin Grand Plaza tarafından yapıldığını vurgulayan Efe Can Mutlu, yemek kapasitesinin 300 kişi ile başlayıp 400’e kadar çıktığını aktardı.

“AÇ KARNIMIZI DOYURDUK, ALLAH RAZI OLSUN”

Kent Lokantasında hizmet alan bir vatandaş ise,  “Çok uygun, çok iyi güzel. Porsiyonlar yeterli. Aç karnımızı doyurduk. Allah berket versin.  Belediyeden Allah razı olsun” dedi.

“ÇOK RAZIYIM”

Bir başka vatandaş ise, “Çok memnunum, çok müthiş bir şey. Bugün bir ekmek almaya kalksan bir sandaviç 50 lira. Çay 10 lira bir su 10 lira.. Bu adam bu hizmeti veriyorsa bunu değerlendirmek zorundayız. Emekli ve işçiler için müthiş bir şey. Bugün 50 liraya İzmir’de yemek yemek zor. Temiz insanlar hizmet ediyor. Bak mesela geldik hizmetten çok memnunuz. Et kaliteli, yemek kaliteli. Elma verdiler, elmanın kilosu pazarda 50 lira… İzmirliler kesinlikle gelsin ve ihtiyaçlarını görsünler Ben belediyenin bu hizmetinden çok razıyım” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası