Ege Postası
Geri

Kent konseyleri Dikili'de buluşuyor

Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yürütme Kurulu Toplantısı Dikili’de yapılacak.
Kent konseyleri Dikili'de buluşuyor
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Mayıs 2013 Salı 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Haziran ayında Söke’de yapılacak olan Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yürütme Kurulu, bu önemli toplantı öncesinde Dikili’de toplanma kararı aldı.

24-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan toplantıyla ilgili açıklama yapan Dikili Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Doğan, “Kent Konseylerinde Dikili özel bir yere sahiptir. Dikili deyince Osman Özgüven akla gelir ve sn. Özgüven, Türkiye de Halk Meclislerini kuran ilk belediye başkanlarındandır. Kent Konseyleri Osman Özgüven ve arkadaşlarına verilen mahkumiyet kararından sonra sürekli yanımızda oldular ve her platformda konuyu gündeme getirip dik duruş sergilediler” dedi.

Söke’ de yapılacak platform öncesi Yürütme Kurulunu Dikili’de toplanmakla Osman Özgüven ve arkadaşlarının yanında olduklarını bir kez daha Türkiye ye göstereceğini söyleyen Doğan, Dikili Kent Konseyi olarak; yurdun birçok yerinden gelecek Kent Konseyi Başkanlarına Dikili’de ev sahipliği yapmaktan onur duyacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası