Ege Postası
Geri

Kentin göbeğinde 'Yok artık' dedirten manzara!

Kent merkezinde sayıları gün geçtikçe artan baz istasyonları halk sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Hemen hemen her köşe başını mesken tutan istasyonların son adresi de İzmir Büyükşehir Belediyesi şantiyesi oldu. Kentin göbeğinde 'Yok artık' dedirten manzara!
Kentin göbeğinde 'Yok artık' dedirten manzara!
Haberler / İzmir
14 Ekim 2016 Cuma 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Karataş semtinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Mithatpaşa Altgeçit ve Meydan projesine ait şantiye tesisleri baz istilasına uğradı.

DIŞI ŞANTİYE, İÇİ BAZ İSTASYONU

İzmir'de kamu binaları, apartman çatıları, sağlık tesisleri ve okul önleri ile parkları işgal eden baz istasyonlarına hemen hemen her köşe başında rastlamak mümkün oluyor. Teknolojinin gelişmesi ve iletişim ihtiyaçlarının artmasıyla birlikte sayıları gün geçtikçe yükselen baz istasyonları bilimsel verilerle kanıtlanmasına karşın insan sağlığına yönelik tehdit saçmaya devam ediyor. Karataş'ta yapımı sürem bir inşaat alanına yerleştirilen seyyar baz istasyonu ise halkın tüm tedirginliğine ve yükselen onca şikayetine karşın haftalardır faaliyet vermeye devam ediyor.

KENTİN GÖBEĞİNDE SEYYAR BAZ İSTASYONU!

Günde binlerce kişinin ve aracın geçtiği güzergah üzerinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait şantiye alanına yerleştirilen mobil istasyon, kentin göbeğinde vatandaşların şaşkın bakışlarına rağmen her gün aynı yerde durmaya devam ediyor. Söz konusu manzara İzmirlilerin tepkisini çekerken, hiçbir resmi kurumun müdahalede etmediği bu manzara karşısında yetkilileri göreve davet eden semt sakinleri ise "Lütfen bu işgale dur deyin. Evimizin, yaşam alanlarımızın içinde baz istasyonu istemiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası