Ege Postası
Geri

Kentkart artık kalan süreyi de gösterecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “90 dakika içinde ilk binişten sonraki tüm binişlerin ücretsiz olduğu” uluslararası ödüllü uygulamasını geliştirdi. Yeni uygulamayla Kentkartlarını validatörlere okutan yolcular, kalan bakiyelerinin yanı sıra, 90 dakikalık aktarma süresi içinde kalan zamanı da öğrenebiliyor.
Kentkart artık kalan süreyi de gösterecek
Haberler / İzmir
26 Mayıs 2013 Pazar 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Toplu taşımacılıkta yaptığı yeniliklerle sadece Türkiye'de değil dünyaya da örnek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni hayata geçirdiği uygulamasıyla yolculara büyük kolaylık sağlıyor. İzmirliler tarafından büyük beğeni toplayan 90 dakika içinde ikinci ve daha sonraki binişlerin ücretsiz olduğu uygulaması kapsamında hayata geçirilen yeni uygulama, ücretsiz binişin gerçekleştirileceği süreyi gösteriyor. "Kentkart"larını toplu ulaşım araçlarındaki (otobüs, vapur, metro, banliyö) validatöre (kart okuyucu) okutan yolcular, ekranında 90 dakika aktarma sürelerinden ne kadar dakika kaldığı bilgisini görebiliyor. Sorgulama için kullanılmayacak olan uygulamada, binişten sonraki dakikaların görülerek bir sonraki yolculuk için geçecek sürenin bildirilmesi esas alındı. Yeni uygulama, vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası