Ege Postası
Geri

Keşan’da Taksim 'Gezi Parkı’na destek yürüyüşü

Taksim Gezi Parkı'nda başlayarak devam eden eylemlere Edirne’nin Keşan ilçesinde de 3 gündür destek eylemleri devam ediyor.Eski itfaiye binası önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi ellerinde Türk Bayrakları ile 1 kilometre uzaklıktaki Mehmet...
Keşan’da Taksim 'Gezi Parkı’na destek yürüyüşü
Haberler / Genel
3 Haziran 2013 Pazartesi 21:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taksim Gezi Parkı'nda başlayarak devam eden eylemlere Edirne’nin Keşan ilçesinde de 3 gündür destek eylemleri devam ediyor.

Eski itfaiye binası önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi ellerinde Türk Bayrakları ile 1 kilometre uzaklıktaki Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’ne kadar “Hükümet istifa, Direne direne kazanacağız, Tayyip istifa” sloganları atarak yürünüldü.

Burada yapılan basın açıklamasının ardından eyleme katılanlara Keşan Belediyesi tarafından lokma ve peynir dağıtıldı.aha sonra bir orkestra tarafından konser verildi.

Bu arada yapılan çağrıda yarın saat 12.00 de eski İtfaiye binası önünde toplanılacağı ve Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak basın açıklamasının ardından oturma eylemi başlatılacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası