Ege Postası
Geri

Keşke acıkmasaydık!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, yol kenarındaki pide salonunda yemek yemek için durup geri manevra yapan 20 yaşındaki Yavuz Dabansız, yönetimindeki minibüsle 91 yaşındaki Hayriye Kasap'a çarptı. Talihsiz kadın olay yerinde ölürken, kısa süre sonra askere gideceği öğrenilen şoför Dabansız gözaltına alındı.
Keşke acıkmasaydık!
Haberler / Güncel
7 Eylül 2012 Cuma 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kaza, Torbalı İlçesi Pamukyazı Mahallesi'nde bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İzmir'den Denizli'ye gitmek üzere babası Halil Dabansız ile yola çıkan Yavuz Dabansız, kullandığı 20 KS 850 plakalı minibüsü durdurup yol kenarındaki pide salonunda yemek yemek istedi. Bu sırada Hayriye Kasap da yolun karşısında oturan kızının evine gitmek için araç trafiğinin azalmasını beklemeye başladı.

Arkadaki yaşlı kadını fark etmeyen Yavuz Dabansız geri manevra yaparken kadına çarptı. Kasap, çarpmanın etkisiyle yere düşerken, çevredekilerin bağırması üzerine panikleyen Dabansız bu kez de ileri gitti ve yaşlı kadının üzerinden bir kez daha geçti. Çevredekiler hemen sağlık ve jandarma ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Kısa süre sonra askere gideceği öğrenilen Yavuz Dabansız jandarma tarafından gözaltına alındı. Bir süre olayın şokunu yaşayan baba Halil Dabansız, "Keşke hiç durmasaydık, keşke acıkmasaydık. Oğlum askere gidecekti" dedi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası