Ege Postası
Geri

Keskin: Eğilim yoklamaları Ekim’de olacak

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, adayların nasıl belirleneceğini açıkladı
Keskin: Eğilim yoklamaları Ekim’de olacak
Haberler / Yerel Politika
26 Ağustos 2013 Pazartesi 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yeni Asır gazetesinden Onur Çakır'a konuşan CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, adayları belirlerken çok yönlü bir araştırma yapacaklarını belirterek, "Hakim denetiminde önseçim yapmayacağız. Ancak İzmir'in bazı ilçelerinde eğilim yoklaması yapacağız. Sonuçları hemen orada açıklayıp, 'Bizim adayımız budur' diyeceğiz. Eski numaraları artık çöpe attık" dedi.

Yöntem seçilecek

Keskin, İzmir örgütünün aday belirleme yöntemiyle ilgili görüşünü 6 Eylül'de alacaklarını belirterek, "Şu anda isim üzerinde herhangi bir çalışmamız yok. Parti örgütlerinin düşüncelerini alıyoruz. Örneğin Tire, Karşıyaka, Buca'da hangi yöntemle aday belirlenmeli konusunu tartışıyoruz. Çok yönlü bir araştırma yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Hangi ilçelerde eğilim, hangilerinde merkez yoklaması ile aday belirleyecekleri konusunda çalışmanın devam ettiğini belirten Keskin, "Eğilim yoklaması yapmaya karar verdiğimiz ilçelerle ilgili milletvekili arkadaşlarımızı görevlendireceğiz. Sandıktan kim çıkarsa onu orada açıklayacağız. 'Adayımız budur' diyeceğiz. Eski numaraları kapattım gitti. Artık böyle şeyler yok. O yöntemler tarihin çöp sepetine gitti" diye konuştu.

Meclis üyeleri

Keskin, meclis üyelerini de aynı yöntemle belirleneceğini belirterek, "Ancak burada fermuar sistemi uygulayacağız. Mesleki dengelere dikkat edeceğiz. Meclis üyelerimizin daha nitelikli olması için bu sistemin uygulanması gerekiyor. Ekim ayının başında eğilim yoklamalarını yapmaya başlarız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası