Ege Postası
Geri

CHP, Buca'da iddialı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM eski Üyesi ve CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Pir Sultan Kültür Derneği Buca Şubesi’ne bir nezaket ziyaretinde bulundu.
CHP, Buca'da iddialı
Haberler / Yerel Politika
25 Ağustos 2013 Pazar 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ziyarette Süne’nin beraberinde CHP Buca İlçe eski Başkanları Tuncay Taştan ve Selim Bozdağ ile il, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri bulundu. Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Şehri Tuğcular’la birlikte yönetim kurulunun tam kadro hazır bulunduğu ziyarette konuşan CHP’li Süne, Pir Sultan Abdal Derneği’nin ilçedeki demokrasi, hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamına sunduğu katkı açısından ayrı bir yeri ve önemi bulunduğunu bu nedenle derneğin yaptığı tüm çalışmaları çok önemsediklerini söyledi.

Ezici Bir Üstünlükle Kazanacağıma İnancım Tam

Konuşmasında seçim çalışmalarına ilişkin bilgilerde veren Mehmet Süne, 'Ben, Bucalı hemşerilerimin, yıllardır omuz omuza mücadele verdiğim partililerimin ve yol arkadaşlarımın ısrarını kıramayarak belediye başkanlığı için aday adayı oldum. Bu dönemin ülkemiz, partimiz, Buca ilçesi için çok önemli olduğunu biliyor ve 'CHP'nin Buca'da olduğu gibi İzmir’in her yerinde de ülke genelinde de rakiplerine karşı ezici bir üstünlükle yeniden kazanması gerektiğinin bilincindeyim. Bu bilinç ve kararlılıkla çalışmalarımı sürdürüyorum. Buca’da CHP’nin belediye başkanı adayı olarak seçime girdiğimde tüm partililerimle, yol arkadaşlarımla ve de Bucalı hemşerilerimle el ele, omuz omuza birlikte çalışarak CHP’yi Buca'da yerel yönetimde rakip parti adaylarına karşı ezici bir farkla yeniden iktidar yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Emek, Demokrasi ve Barış Mücadelemize Devam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Şehri Tuğcular ise, 'Sayın Mehmet Süne iyi bir insan, iyi bir yönetici olmasının yanı sıra CHP Buca İlçe Başkanlığı döneminde toplumsal olaylara duyarlılığı, dik duruşu ile iyi bir siyasetçi olduğunu da kanıtlamıştır. Kendisine CHP Buca Belediye Başkan Aday Adaylığı çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi. Başkan Tuğcular yaptığı açıklamasının devamında da, 'Pir Sultan Abdal Derneği Buca Şubesi olarak insanca yaşam, eşitlik, adalet ve hak için direnen mazlumun mücadelesine katkı koyma yolunda ilerlerken ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bu günlerde ülkemizi orta çağ karanlığına götürmek isteyenlere de emek, demokrasi, barış mücadelemizle de en güzel cevabı veriyoruz. Bu güne kadar yaptığımız çalışma ve eylemlerde bu bilinçle hareket ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde bu mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız. Bu uğurda bizimle aynı yolda yürüyen tüm dostlarımıza hiçbir ayrım yapmadan gönülden destek vermeye hazırız' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası