Ege Postası
Geri

Kurban Bayramı tatiline Başbakan Erdoğan ayarı

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, Erdoğan'ın İzmir ziyaretinin bayrama denk gelmesi nedeniyle ilçelere, " Partililerimiz 12-13 Ekim'deki tatil programlarını ertelesin" mesajı gönderdi
Kurban Bayramı tatiline Başbakan Erdoğan ayarı
Haberler / Yerel Politika
24 Ağustos 2013 Cumartesi 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12-13 Ekim günlerinde İzmir'e gelmesi parti teşkilatında heyecan yarattı.
Yeni Asır'dan Onur Çakır'ın haberine göre AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Erdoğan'ın ziyaretinin 9 günlük Kurban Bayramı tatiline denk gelmesi nedeniyle harekete geçti. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçe başkanlıklarına, "Tüm
partililerimiz 12-13 Ekim'deki tatil programlarını ertelesin" mesajı gönderdi. Akay, "Başbakanımıza çifte bayram yaşatacağız. MHP 60 bin, CHP 50 bin kişilik miting yaparken biz 200 bin kişilik miting yapmıştık. Şimdi hedefimiz bu sayının üzerine çıkmak" dedi.

Gündoğdu'da konuşacak
AK Parti İzmir il teşkilatı, Başbakan Erdoğan'ı bekliyor. Erdoğan için hazırlanan taslak programa göre, Başbakan 12 Ekim'de sivil toplum örgütleri ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelecek, ayrıca partisinin il başkanlığı ile Bayraklı ilçe başkanlığının açılışlarını gerçekleştirecek.
Erdoğan aynı gün parti teşkilatıyla buluşacak, 13 Ekim Pazar günü de partisinin Gündoğdu Meydanı'nda düzenleyeceği mitingte vatandaşlara seslenecek.

Hedef 200 bini geçmek
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Erdoğan'ın bu ziyarette büyükşehir adayını açıklamayacağını belirterek, "Bu 'milli iradeye ve demokrasiye saygı' mitinglerinin devamı olacak. Başbakanımıza çifte bayram yaşatacağız. 2011'de 200 bin kişinin katıldığı bir miting düzenledik. İzmir'de bizim gibi miting yapan oldu m? MHP burada bir miting yaptı 60 bin kişiyle, CHP 50 bin kişilik miting yapabiliyor. Hedefimiz 200 bin sayısını geçmek. Çıtamız bu. Başbakanımız İzmir mitinginden sonra bir televizyon programına katıldı. O programda, '2002'den beri İzmir'e gidiyoruz. Böyle bir miting görmemiştim' dedi. Bu bizi çok mutlu etti" dedi.

Bayram izinleri iptal
Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın İzmir ziyaretinin 9 günlük Kurban Bayramına denk gelmesi parti teşkilatını alarm durulana geçirdi. Teşkilata, "12-13 Ekim'deki tatillerinizi erteleyin" mesajı yollayan Akay, "Arkadaşımızın böyle bir tarihte tatile çıkma planı varsa, mitingimizden bir gün sonra tatile çıkar. Programını erteler" dedi.

İkincisi Mart ayında
Akay, seçim mitinglerini Başbakan Erdoğan'ın katılımya mart ayında gerçekleştireceklerini açıkladı. Akay, "2014 yerel seçimleri bizim için çok önemli. Başbakanımız seçimlere sayılı günler kala kentimizde bir miting daha düzenleyecek" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası