Ege Postası
Geri

MHP’den TÜGİAD EGE ŞUBESİ’ne İzmir için tam destek

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Musa Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ı ziyaret etti.
MHP’den TÜGİAD EGE ŞUBESİ’ne İzmir için tam destek
Haberler / Yerel Politika
22 Ağustos 2013 Perşembe 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Başkan Karataş’ın makamında gerçekleşen ziyarette, TÜGİAD Ege Heyeti, dernek olarak yürüttükleri faaliyetler , yeni dönem projeleri hakkında bilgi vererek TÜGİAD’ın, İzmir ve Ege’nin gelişimi için sağladığı katkıları aktardı. İzmir’in ekonomik ve sosyal yönden yaşadığı sorunlara, genç girişimciler olarak, çözüm noktasında katkı sağlamak üzere çalıştıklarını vurgulayan Ege Şube Başkanı Musa Turan, TÜGİAD Ege Şubesi olarak uluslararası arenada yürüttükleri çalışmalardan da bahsetti. Turan, şunları söyledi; “İzmir’in hakettiği yerde olmadığını düşünüyoruz. EXPO 2020’nin İzmir’e verilmesi, İzmir için çok önemli bir kazanım olacak. Bu nedenle EXPO 2020’yi önemsiyoruz. Konuyla ilgili uluslararası platformda lobi faaliyetleri yapıyoruz.”

MHP İzmir İl Başkanı Karataş ise, İzmir’in ulaşımdan yapılaşmaya, ekonomik hayattan sosyal hayata pek çok konuda sıkıntılarının olduğunu ifade ederek EXPO 2020’nin İzmir’e verilmesini kendilerinin de çok istediğini dile getirdi. EXPO 2015’te yapılan yanlışların şuan tekrarlandığını vurgulayan Karataş, “biz de gittiğimiz her yerde bu isteğimizi ve EXPO’nun İzmir için önemini dile getiriyoruz. İzmirliye konunun yeterince anlatılmadığını düşünüyoruz. İstanbul’a verilmesi arzu edilen Olimpiyatlar için gösterilen gayretin, EXPO için gösterilmemesi bizi endişelendiriyor. Bu nedenle EXPO 2020’nin İzmir’e gelmesi için gayret gösteren kim olursa olsun katkı sağlamaya hazırız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Karataş,TÜGİAD Ege’ye, İzmir’in faydasına olacak her konuda tam destek olacağını belirterek,TÜGİAD Ege Şube'sinin İzmir’in sosyal yaşamına ve gelişimine katkı sağlayan bir kuruluş olması dileklerini bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası