Ege Postası
Geri

Keskin ve Tamaylıgil İzmir'e çıkarma yapacak

Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil İzmir’e çıkarma yapacak ilçe örgütleri ve belediye başkanları ile bir araya gelecek. Dört günlük İzmir çıkarmasında Keskin ve Tamaylıgil partide daha önce çeşitli kademelerde görev almış ancak şimdilerde geri planda olan ya da partiye küskün duran isimler ile de bir araya gelecekler.
Keskin ve Tamaylıgil İzmir'e çıkarma yapacak
Haberler / Yerel Politika
15 Ekim 2012 Pazartesi 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Yerel seçimin startını veren CHP’de Genel Merkez çalışmaların, hızlı, etkin ve başarılı olması için ülkede  seçim çevrelerini, 25 bölgeye ayırarak  her bölgeden bir milletvekilini sorumlu olarak görevlendirdi. İzmir, İstanbul ve Ankara’ya özel önem veren Genel Merkez buraların örgütlerinin denetimini ise  Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'e vermişti. Keskin ve Tamaylıgil bu hafta  İzmir’e çıkarma yapacak ilçe örgütleri ve belediye başkanları ile bir araya gelecek.

DÖRT GÜN SÜRECEK

İstanbul’daki 7 günlük çalışmalarını tamamlayan Keskin ve Tamaylıgil 17 Ekim akşamı İzmir’e geliyor. 18-19-20 ve 21 Ekim’de ilçe örgütleri ve belediye başkanları ile bir araya gelecek olan Keskin ve Tamaylıgil kentte özel bir çalışma yapacak.

 PARTİYE KÜSKÜN VE MESAFELİ DURAN İSİMLERE ÇAĞRI

Kendilerine verilen görev nedeni ile CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil   ile birlikte İzmir’de örgütlerin çalışmalarını tüzük çerçevesinde yerinde inceleyeceklerini belirten Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, “ 4 günlük ziyaretimizde örgüt ile buluşacağız. Ayrıca belediye başkanları ile de bir araya geleceğiz. Öncelikli amacımız ilçe örgütlerinin çalışmalarını yerinde incelemek olacak. Ayrıca karşılıklı bilgi alışverişi yapacağız. Örgütlerin eleştirilerini sıkıntılarını tavsiyelerini dinleyeceğiz.  Yerel seçim sürecinde objektif kararlar almamız açısından önemli bir birliktelik olacak” dedi. Dört günlük İzmir çıkarmasında  partide daha önce çeşitli kademelerde görev almış ancak şimdilerde geri planda olan ya da partiye küskün duran isimler ile de bir araya geleceklerlerini belirten Keskin  “ İzmir’e gelmeden önce partimize küskün, mesafeli duran daha önce çeşitli kademelerde yer almış arkadaşlarımıza sesleniyorum. Bu süreçte onların partide aktif yer almasını önemsiyoruz. Eleştirilerinin ve tavsiyelerini dinlemek istiyoruz. İlçelerdeki ziyaretlerimizde onları bekliyoruz “ dedi.

Keskin ve Tamaylıgil geçtiğimiz günlerde İstanbul’a çıkarma yapmış 38 ilçe örgütü ve 11 belediye başkanı ile bir araya gelmişti.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası