Ege Postası
Geri

Kiev Büyükelçisi Samsar çocukları ağırladı

Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Uluslararası Meridyen Okulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti. Türk müteşebbisler tarafından Kiev’de açılan...
Kiev Büyükelçisi Samsar çocukları ağırladı
Haberler / Dünya
23 Nisan 2013 Salı 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Uluslararası Meridyen Okulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti.
Türk müteşebbisler tarafından Kiev’de açılan Meridyen Okulu öğrencileri ve öğretmenlerini tek tek selamlayan Büyükelçi Samsar, 23 Nisan hakkında öğrencilere bilgi verdi. Büyükelçi Samsar ile samimi bir havada sohbet eden öğrenciler, daha çok tatil ve bayram, daha az ev ödevi istedi.
Büyükelçi Samsar’a derslerinde başarılı olma sözü veren çocukları çeşitli hediyeler ile sevindirdi. Meridyen Okulu öğrencilerinin ziyareti, Büyükelçi Samsar ile toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası