Ege Postası
Geri

Kılçdaroğlu'nun talebine Bahçeli'den ret, Demirtaş'tan evet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun teklifini de geri çevirdi.HDP Eşbakanı Demirtaş ise kısa süre içinde Kılıçdaroğlu ile görüşeceklerini belirtti.
Kılçdaroğlu'nun talebine Bahçeli'den ret, Demirtaş'tan evet
Haberler / Politika
12 Ekim 2015 Pazartesi 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zamanlamanın uygun olmadığı gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun randevu talebini reddetti.

Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi gerçekleşen Ankara'daki terör saldırısının ardından dün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Çankaya Köşkü'nde toplantı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu bu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli ve Selahattin Demirtaş'tan randevu talep edeceğini duyurmuştu.

DEVLET BAHÇELİ'DEN RET
Bu açıklamaya ilk cevap MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, zamanlamanın uygun olmadığı gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun randevu talebini reddetti.


DEMİRTAŞ 'TAMAM' DEDİ
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebi ile ilgili; "Görüşme talebini olumlu karşılıyoruz. İlk fırsatta bir araya gelmeyi umuyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası