Ege Postası
Geri

Kılıç'tan sosyal medyada yayılan o görüntülerle ilgili açıklama: Çarpıtan, gerçeği yansıtmayan içerikler...

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, deprem bölgesine gönderilen yardımlarla ilgili bugün sosyal medyada yayılan görüntülere ilişkin açıklama yaptı. Başkan Kılıç, "Sosyal medyada olayları çarpıtan, gerçeği yansıtmayan içerikler üretip yayan paylaşımları kınıyoruz." derken, "Her dakika Bucalı hemşehrilerimizin desteklerinin takipçisiyiz. Halkımızın içi müsterih olsun. Bu kara günleri birlikte anlatacağız." dedi.
Kılıç'tan sosyal medyada yayılan o görüntülerle ilgili açıklama: Çarpıtan, gerçeği yansıtmayan içerikler...
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Şubat 2023 Cuma 23:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Buca Belediyesi, bugün sosyal medyada yayılan bazı görüntüler ve daha sonra bazı basın yayın kuruluşlarında "Buca Belediyesi'nden yardım skandalı! Halktan topladıkları malzemeleri hastane otoparkına bırakmışlar" haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

"DESTEKLERİN TAKİPÇİSİYİZ"

Açıklamada, "Sosyal medyada yayılan videolar gerçeği yansıtmamaktadır. Bölge koordinasyon yetkilileri, ihtiyaç fazlası ürünleri, hastane, otopark ve terminal gibi noktalarda bir araya getirerek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır. Her dakika Bucalı hemşehrilerimizin desteklerinin takipçisiyiz. Halkımızın içi müsterih olsun. Bu kara günleri birlikte anlatacağız." denildi.

BAŞKAN KILIÇ: KINIYORUZ

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise, "Bucalı hemşehrilerimizin emeği ve desteğiyle afet bölgesine gönderilen dayanışma araçları bölge koordinasyon yetkililerince karşılanmaktadır. Her an iletişim halindeyiz. Sosyal medyada olayları çarpıtan, gerçeği yansıtmayan içerikler üretip yayan paylaşımları kınıyoruz." dedi.

Başkan Kılıç daha sonra bir açıklama daha yaptı.

Konuya ilişkin görüntülerin detaylarıyla ilgili bilgi veren Kılıç, sosyal medyadan şu ifadelerin yer aldığı görseli paylaştı; 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası