Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu: Acilen 2 maaş ikramiye yatırın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen 2 maaş ikramiye yatırın. Her şeyi biz mi öğreteceğiz size, devlet yönetin devlet!” açıklamasını yaptı.
Kılıçdaroğlu: Acilen 2 maaş ikramiye yatırın
Haberler / Politika
9 Şubat 2023 Perşembe 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde görev yapan kamu personeline ikramiye yatırılmasına ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen 2 maaş ikramiye yatırın. Kötü durumdalar, hizmet vermeye çalışıyorlar. Her şeyi biz mi öğreteceğiz size, devlet yönetin devlet!”

Kılıçdaroğlu'ndan 'iş makinası' çağrısı

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremden etkilenenlere daha etkin yardım edilmesine ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu’nun hükümete seslendiği sosyal medya açıklaması şöyle:

“Deprem bölgesinde kullanılacak ekipman ve iş makinası gibi kritik araç ve cihazların gümrük vergilerini ve bekleme sürelerini hemen kaldırın, yurda girişlerini ivedilikle sağlayın. Ayrıca ülkemizdeki karavanları hızla bölgeye sevk edin, üreticileriyle de görüşün. Kara kıştayız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası