Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu: Darısı diğer 7 milletvekilinin başına

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’ın milletvekili yemini etmesi ile ilgili, "Darısı diğer 7 milletvekilinin başına. Onların da bir an önce gelmeleri ve Parlamento’da göreve başlamaları gerekiyor."...
Kılıçdaroğlu: Darısı diğer 7 milletvekilinin başına
Haberler / Politika
2 Ekim 2013 Çarşamba 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’ın milletvekili yemini etmesi ile ilgili, "Darısı diğer 7 milletvekilinin başına. Onların da bir an önce gelmeleri ve Parlamento’da göreve başlamaları gerekiyor." dedi.

Ergenekon davasında 12 yıl 6 ay hapis cezası alan ancak tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak 5 Ağustos’ta tahliye edilen Mehmet Haberal, Meclis Genel Kurulu’nda yemin etmek üzere TBMM’ye geldi. Haberal, görüntü alınmasına izin verilmeyen 2 nolu kapıdan içeri girdi. Önce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meclis’teki odasına gitti. Bir süre sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da Meclis’e geldi. Ardından Haberal ve Kılıçdaroğlu, birlikte Genel Kurul salonuna girdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Darısı diğer 7 milletvekilini başına. Onların da bir an önce gelmeleri ve Parlamento’da göreve başlamaları gerekiyor. Bu önemli bir adım. Umuyorum arkası gelir." değerlendirmesinde bulundu.

Haberal ise "Sayın genel başkanımıza tamamen katılıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası