Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, perşembe günü İzmir'e gelerek iki gün boyunca temaslarda bulunacak. CHP Lideri ilk gününde esnafla bir araya gelecek.İzmir birliği ve sanayi siteleri KlıçdaroğlU'na hem yerel hem de genel sorunlarla ilgili hazırladıkları raporu verecek.
Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor!
Haberler / Politika
4 Haziran 2013 Salı 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, perşembe günü İzmir'e gelerek iki gün boyunca temaslarda bulunacak.CHP İzmir İl Başkanı AliEngin ve CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun esnafa yönelik yapacağı ziyaret programı hakkında il binasında düzenlenen basın toplantısıyla bilgi verdi.

KILIÇDAROĞLU’NA RAPOR SUNULACAK
CHP Genel Merkezi bünyesinde İş Dünyası ve Dayanışma Birimi tarafından ülkenin çeşitli yerlerinde düzenlenen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile esnafı buluşturan toplantıların İzmir ayağının geniş kapsamlı olacağını belirten Susam, “ Bu birim iş dünyasıyla CHP’nin bağlarını güçlendirmeye yönelik önemli çalışmalar yapıyor. Daha önce Gaziantep, Kayseri, Malatya, Adana, Bursa, İstanbul ve Tekirdağ’da toplantı yaptık. Organize sanayi bölgelerinde sanayicilerle bir araya geldik. İzmir’de tüm günü esnafa ayıracağız. Türkiye’de giderek son dönemde sıkıntıların yoğunlukla hissedildiği yerler esnaflar…Uygulanan AVM politikalarıyla, sıcak para politikalarıyla, teşvik politikalarıyla küçük işletmeler kendini yalnız hissetmektedir. CHP esnafın yanında olacak bu kesimin sorunlarını ülke gündemine taşıyacak. İzmir programı bu doğrultuda sorunların konuşulacağı çözüm yollarının aranacağı bir aşamada olacak” dedi. Susam, İzmir birliği ve sanayi sitelerinde hem genel de hem yerelde esnafın beklentilerinin yer aldığı raporlar sunulacağını belirtti.

KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı Perşembe sabahı Esnaf Odaları Birliği ziyaretiyle başlayacak. Kılıçdaroğlu daha sonra Gıda Çarşısı ve İnşaatçılar Çarşısı ziyaret edilecek.Öğleden sonraki program ise 2’inci 3’üncü ve 4’üncü Sanayi Siteleri ziyareti var. CHP Lideri gün sonunda ise Hilton Oteli’nde esnaf camiası ve STK önderleriyle yemek yiyecek.Kılıçdaroğlu Cuma günü ise Seferihisar'da 27 ülkeden 167 sakin şehir temsilcisinin katılacağı Uluslararası Cittaslow Genel Kurulu'nun açılış konuşmasını yapacak, ardından saat 13.00'te Karşıyaka'da Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'ni açacak. Kılıçdaroğlu saat 16.30'da uçakla kentten ayrılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası