Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu, Soyer'in adaylığını o isme söyledi: 'Soyer ile yola devam'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Tunç Soyer’in aday gösterileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. CHP eski PM Üyesi ve Kurultay Delegesi Hüseyin Saygılı, Kılıçdaroğlu’nun, ‘Tunç Bey ile devam edeceğiz’ dediğini aktardı.
Kılıçdaroğlu, Soyer'in adaylığını o isme söyledi: 'Soyer ile yola devam'
Haberler / Politika
19 Ekim 2023 Perşembe 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul, Ankara ve Aydın’ın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıklamasının ardınan gözler İzmir’e çevrilmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin (İZSİAD) ziyareti kent gündeminde siyasi kulisleri hareketlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun ziyareti sırasında İZSİAD üyelerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Tunç Soyer’i açıkladığı iddia edildi.

Adaylık iddiası kent gündemine bomba gibi düşerken bugün CHP eski PM Üyesi ve Kurultay Delegesi Hüseyin Saygılı, Soyer’in adaylığını doğruladı.

Saygılı konuya ilişkin Ege Postası'na yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 3 gün önce Tunç Soyer’in adaylığını bana söyledi. O gün Ahmet Akın konusu gündeme geldi. Ben, Kılıçdaroğlu’na İzmir’in ithal adaylara sıcak bakmadığını ve kamuoyunda rahatsızlık yarattığını anlattım. Kılıçdaroğlu ise bana, “Bunu kim çıkarıyor, böyle bir şey söz konusu değil. Biz Ahmet Akın’ı Balıkesir için düşünüyoruz. Tunç Bey ile devam edeceğiz. İzmirliler rahat olsun, dışarıdan aday getirme gibi bir durum yok” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası