Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu: ''Utan utan. Boyundan utan!''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partiinin grup toplantısında milletvekillerine sesleniyor.
Kılıçdaroğlu: ''Utan utan. Boyundan utan!''
Haberler / Politika
5 Kasım 2013 Salı 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partiinin grup toplantısında milletvekillerine sesleniyor. İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:
Bir liderimiz vardı adı Bülent Ecevit. 7. ölüm yıldönümünde onu andık. O bir halk adamıydı, gönül dostuydu, katıksız bir sosyal demokrattı. Hiçbir zaman inandıklarından taviz vermedi. "Afyon ekemezsiniz" dediler, benim köylüm istediğini eker dedi. "Kıbrıs'a çıkamazsınız" dediler Kıbrıs'a çıktı. Onu şükranla anıyoruz.
Geçen hafta bir nikaha katıldım. Tek anormallik bu nikahın cezaevinde oluşuydu. Bütün sınavları başarıyla geçmiş genç bir teğmen. Fakir bir aileden geliyor bu teğmen.
Bu teğmenin cep telefonuna saniyeler içinde telefon numaraları yükleniyor. Bilirkişi raporuyla bu ispatlanıyor.
Bu yüklemeleri kimin yaptığına dair suç duyurusunda bulunuyorlar ve garabete bakın ki 6 savcı değişiyor bu olayla ilgili. 6 savcı değişiyor fail bulunamıyor bir türlü.
Özellikle hukukçu milletvekillerinden rica ediyorum. Bu davanın takipçisi olacaksınız.
Son on yılda kadına yönelik şiddet yüzde 1400 arttı. Kim bunun sorumlusu. Diktatöre sorarsanız CHP. Oysa bütün CHP'liler yürekten kadın-erkek eşitliğine inanıyor. Kadını erkeğin gözüyle görmüyoruz biz. Birey olarak görüyoruz. Bu sosyal politika bu tabloyu ortaya çıkarıyor.
AKP'ye oy veren kadınların da artık direnmesi gerekiyor. Kadın nasıl giyinecekmiş. Sana en kardeşim nasıl giyinirse giyinir. Şimdi kadınların uyanması gerekiyor. Demokrasi geri gidiyorsa bunun en ağır faturasını kadınlar ödeyecektir. Ne diyordu, Kabataş iskelesinde türbanlı bir kadına 50 kişi saldırmış, üzerine idrar... Daha neler neler. Ne demişti. Yalancıdan Başbakan olmaz.
Utan utan. Boyundan utan bari. Böyle yalan söylenir m? İnsanda biraz vicdan olur. Öyle bir olay varsa zaten saldıranları insan olarak tanımlamak mümkün değil. (GERCEKGÜNDEM)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası