Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu cumartesi İzmir'e geliyor: Programda değişiklik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi İzmir’de olacak. CHP Lideri’nin genel merkezdeki yoğun mesaisi nedeniyle İzmir programında değişiklik yaşandı. Cumartesi İzmir'e geliyor
Kılıçdaroğlu cumartesi İzmir'e geliyor: Programda değişiklik
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2015 Perşembe 08:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 21 Şubat’ta İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Mart cumartesi günü kente bir kez daha gelecek.  Kılıçdaroğlu’nun genel merkezdeki yoğun mesaisi nedeniyle İzmir programında değişiklik yaşandı.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir Konfederasyonu’nun bünyesindeki federasyonlarla Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda yapacağı kahvaltılı toplantı ile gün içinde Bornova, Buca ve Karşıyaka’da katılması planlanan  belediyelerinin sosyal etkinlikleri iptal edildi.

AYDINLI ÖĞRENCİLER İÇİN GELİYOR
Kılıçdaroğu, Ankara’dan 16:00 uçağıyla İzmir’e gelecek. CHP Lideri,  Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği’nin Balçova Termal Otel Kardelen Salon’da düzenleyeceği yemeğe katılacak.  Saat 19:00’da gerçekleşecek organizasyonun geliri üniversitede okuyan kız öğrencilerin eğitimi için harcanacak. Kılıçdaroğlu, organizasyonun ardından saat 22.00'da kentten ayrılacak. Kılıçdaroğlu daha önce de Tunceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üniversite öğrencileri yararına Bayraklı Arena’da düzenlediği geceye  katılmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programını organize eden  CHP İzmir Mİlletvekili Mustafa Balbay, "  Daha önce Genel Başkanımızın sabah İzmir'e gelerek bir çok etkinlikte yer almasını planlamıştık ancak genel merkez de bir yoğunluk var. 16:00 uçağıyla İzmir'e gelecek ve Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği’nin öğrencilere destek için düzenleyeceği organizasyonda yer alacak" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası