Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu, gençler için Foça'ya geliyor

CHP İzmir İl Gençlik Kolları, Sosyalist Enternasyonelin gençlik yapılanması olan Young European Sosyalist'in (YES) bu yıl Foça'da gerçekleşecek kampına evsahipliği yapacak.
Kılıçdaroğlu, gençler için Foça'ya geliyor
Haberler / Politika
30 Haziran 2013 Pazar 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - 12-19 Temmuz'da gerçekleştirilecek kampa aralarında Yunanistan, İspanya, Fransa, Belçika, İtalya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden 400 genç katılacak. Yeni Asır'dan Onur Çakır'ın haberine göre, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Soydan, uluslararası büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını belirterek, "Davetimizi yaptık. Bir aksilik olmazsa Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da kampa katılarak bizleri ziyaret edecek. Avrupa'da faaliyet gösteren 68 siyasi partiden 400 genç buraya gelecek. 2020 EXPO oylaması öncesi bizim için iyi bir fırsat olacak" dedi.  CHP İzmir İl Gençlik Kolları, yaklaşık 1.5 yıl önce Sosyalist Enternasyonelin gençlik örgütlenmesi olan YES'e üye oldu. 68 farklı siyasi partinin yer aldığı oluşuma Türkiye'den sadece CHP katıldı. Geçtiğimiz yıl Hırvatistan'da toplanan YES bu yıl Türkiye'de toplanma kararı alırken adres olarak İzmir'in yazlık ilçesi Foça belirlendi.

Destek verecek
YES toplantına ev sahipliği yapacakları için büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Soydan, şunları söyledi: "Gerçekten büyük bir organizasyonun altına imza atacağız. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Yunanistan, İspanya, Fransa, Belçika gibi birçok Avrupa ülkesinden gençler buraya gelecek. Foça'da çadırlarda kalınacak. 1 hafta boyunca dünyadaki sorunları masaya yatıracağız. Forumlar düzenlenecek. İdeolojiler üzerine çalışmalar yapacağız. Türkiye'de daha önce böyle bir organizasyon gerçekleşmedi. İzmir'in EXPO 2020 adaylığını da katkısının olacak" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası