Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu gidemedi Sarıgül gidiyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti 'muhatap' bulunamadığı gerekçesiyle iptal olmuştu... Adı CHP ile anılan Mustafa Sarıgül 'muhatap' buldu ve haftaya ABD'ye gidiyor...
Kılıçdaroğlu gidemedi Sarıgül gidiyor
Haberler / Politika
19 Ekim 2013 Cumartesi 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, önümüzdeki hafta bir dizi temas için ABD'nin başkenti Washington'a gidiyor.

İki gün süreceği öğrenilen program sırasında Sarıgül'ün bazı düşünce kuruluşlarında toplantılara katılması ve ABD Kongresi'nde görüşmeler yapması planlanıyor. Kongre'nin Türkiye Çalışma Grubu tarafından organize edilen programda, Sarıgül'e Şişli Belediye başkan yardımcıları Vasken Cemil Barın ve Monik İpekel'in de eşlik etmesi bekleniyor. Grupta bazı işadamlarının da olacağı ifade ediliyor.

KILIÇDAROĞLU ABD'DE MUHATAP BULAMADI

Sarıgül'ün Washington gezisinin detayları halen hazırlanırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise Kasım'da yapacağı Washington gezisinin iptal olduğu açıklanmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, planlanan düzeyde temas organizasyonu sağlanamadığı gerekçesiyle gezinin ileri bir tarihe ertelendiğini söylemişti.

Kaynak: Hürriyet

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası