Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'na bir suç duyurusu da Manisa'dan

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Kılıçdaroğlu'na bir suç duyurusu da Manisa'dan
Haberler / Politika
1 Şubat 2016 Pazartesi 17:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bugün partililerle birlikte adliyeye giden AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Ardından açıklama yapan Gürcan, "Demokrasinin ve anayasaya en uygun şekilde seçilmiş, 92 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk defa doğrudan halkın oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanına, yine demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan bir siyasi partinin lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakaret etmesi, beni bir Türk vatandaşı olarak rencide etmiştir. Bu millete yapılmış bir hakarettir. Diktatör benzetmesi ve 'diktatör bozuntusu' şeklinde hakareti aşan benzetmeler yapması beni bir Türk vatandaşı olarak üzmüştür" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası