Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

Katıldığı bir nikah töreninde "Sizden yeni çapulcular bekliyorum" diye konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yanıt verdi. Arınç, ''Böyle bir genel başkan CHP’ye yakışmıyor. Emin olun bu zihniyetle sizi Tunceli'nin Ovacık'ın da bir köyde muhtar bile yapmazlar'' dedi.
Kılıçdaroğlu'na sert çıktı
Haberler / Politika
23 Haziran 2013 Pazar 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İSTANBUL - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Sayın Kılıçdaroğlu yeni evlenen gençlere "çapulcu" diye iltifat ediyor. Allah'ım aklımızı korusun. Böyle bir genel başkan Cumhuriyet Halk Partisine de yakışmıyor, ana muhalefet partisi lideri olmaya da yakışmıyor. Bakınız siz böyle giderseniz, bırakınız gene başkanlıkta kalmayı, o bile şüpheli, ama kesinlikle iktidar partisi olamaz, başbakan da olamazsınız. Ve emin olun bu zihniyetle sizi Tunceli'nin Ovacık'ın da bir köyde muhtar bile yapmazlar.

Taksim'de iyi niyetlerle başlayan eylemlerin, sonunda vardığımız nokta, ana muhalefet partisinin karşısında herkesi çapulcu olarak görme noktasıdır. O zaman sayın Genel Başkan; siz bu sıfatı benimsediğinize ve yeni bir genç evlilere bu nasihatte bulunduğunuza göre, siz kendiniz için de bu sıfatı uygun görüyor musunu? Görüyor ki bunu söylüyor da ben de nezaketen soruyorum, görüyor musunuz kardeşim'" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası