Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan 5 ülkenin devlet başkanına mektup!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevruz dolayısıyla Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan’ın devlet başkanlarına gönderdiği kutlama mektubunda, “Her yıl yenilenen umut, barış ve kardeşliğin temsili Nevruz'un coşkusunu ve sevincini paylaşarak geleceğe umutla bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Nevruz’un birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine katkı yapmasını yürekten istiyorum” dedi.
Kılıçdaroğlu'ndan 5 ülkenin devlet başkanına mektup!
Haberler / Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Nevruz dolayısıyla Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan’ın devlet başkanlarına kutlama mektubu gönderdi. Kılıçdaroğlu, mektubunda şunları kaydetti:

“Her yıl yenilenen umut, barış ve kardeşliğin temsili Nevruz'un coşkusunu ve sevincini paylaşarak geleceğe umutla bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Nevruz’un birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine katkı yapmasını yürekten istiyorum. Bu özel günde, tüm Türk Dünyası'nın kardeşçe bir araya gelerek, barış ve dayanışma içinde yaşama iradesini yineleyeceğine inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Türk Dünyası'nın her zaman yanında olduğumuzu ve her zaman desteklediğimizi bir kez daha ifade etmek isterim.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası