Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'nun IMF açıklamalarına Özalan'dan tepki: Her iftirası, aslında bir itiraf...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada iktidarın IMF heyetiyle gizli olarak görüştüğünü belirterek "IMF heyeti bizim arkadaşlarla görüşünce gerçek ortaya çıktı. Yoksa kimse IMF'in geldiğini bile duymayacaktı" sözlerine AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan tepki geldi. Özalan yaptığı açıklamada, "Kapalı kapılar ardında IMF'den kimlerin talimat aldığını herkes gördü. Her iftirası, aslında bir itiraf..." dedi. Kılıçdaroğlu'nun IMF açıklamalarına Özalan'dan tepki
Kılıçdaroğlu'nun IMF açıklamalarına Özalan'dan tepki: Her iftirası, aslında bir itiraf...
Haberler / Politika
2 Ekim 2019 Çarşamba 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada iktidarın IMF heyetiyle gizli olarak görüştüğünü belirterek, açıklanan yeni ekonomik programın bir IMF programı olduğunu savundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "IMF heyeti geldi, günlerce konuştular. 'Yeni programı çık anlat' dediler. Eski programlar işe yaramadı, tutmadı. IMF heyeti bizim arkadaşlarla görüşünce gerçek ortaya çıktı. Yoksa kimse IMF'in geldiğini bile duymayacaktı. IMF ile gizli gizli görüşüyorlar" dedi.

ÖZALAN: HER İFTİRASI, BİR İTİRAF

Kılıçdaroğlu'nun iktidarı hedef alan açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan tepki geldi.

Özalan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "CHP, IMF ile gizli görüşme yaparken yakalandı. Kemal Kılıçdaroğlu, bu skandalı perdelemek için, bugünkü grup toplantısında "IMF'den talimat alıyorlar" deyip durdu. Kapalı kapılar ardında IMF'den kimlerin talimat aldığını herkes gördü. Her iftirası, aslında bir itiraf... ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası