Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu sağlık çalışanlarını unutmadı

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Örnekköy ikinci etap temel atma töreni kapsamında İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sağlık çalışanlarını da unutmadı. Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Haftası dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi.
Kılıçdaroğlu sağlık çalışanlarını unutmadı
Haberler / Politika
13 Mart 2021 Cumartesi 17:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Karşıyaka Örnekköy’deki kentsel dönüşüm projesi ikinci etap temel atma töreni kapsamında İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaretin ardından 14 Mart Tıp Haftası dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Ali Öztunç İle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz yücel, CHP İzmir milletvekilleri, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay  ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda eşlik etti. 

Kılıçdaroğlu, Eşrefpaşa Hastanesi'nin palyatif servisinin açılışını yaptı. 

Kılıçdaroğlu daha sonra Soyer, İl Başkanı Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İzmir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. Lütfi Çamlı ve Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Kadir Devrim Demirel ile birlikte hastanede kısa bir toplantı yaptı.

Basına kapalı olarak yapılan ve yaklaşık yarım saat süren toplantının ardından Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgınında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının isimleri ve sağlıkçıları simgeleyen resimlerin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra hastaneden ayrıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası