Ege Postası
Geri

CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir’de! Ekonomi reform paketini eleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek Örnekköy’deki konutların temel atma törenine katılmak üzere dün akşam saatlerinde İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu, İzmir programına sabah Buca Kaynaklar Sebze ve Meyve Hal esnafı ziyaretiyle başlayacak. Öte yandan Kılıçdaroğlu İzmir'e gelir gelmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ekonomi reform paketini eleştirdi. CHP Lideri, "Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor..." diyerek sosyal medya hesabından video paylaştı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir’de! Ekonomi reform paketini eleştirdi
Haberler / Politika
12 Mart 2021 Cuma 22:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı kentsel dönüşüm projeleri ikinci etap çalışması olan Örnekköy’deki temel atma töreni için İzmir’e geldi.

Manisa’da bir dizi programa katılan Kılıçdaroğlu, Manisa ziyaretinin ardından dün akşam saatlerinde İzmir’e geldi.

Geceyi konaklayacağı otelde geçiren Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ekonomi reform paketini eleştirdi. 

Kılıçdaroğlu, “Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor...” dedi.

Kılıçdaroğlu eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Sevgili halkım, ekonomik paket açıkladılar. Kaçıncı biliyor musunuz? 23’üncü paket. Sözde ekonomide reform yapacaklar. Allah aşkına açıklanan bu pakette işsize iş bulacağız diye bir cümle var mı? Bu pakette hiçbir Osmanlı Padişahına nasip olmayan saraylarda oturuyorlar, peki bu saraylarla ilgili tek cümle bir tasarruf var mı? Yok. Hadi onlardan da vazgeçtik beşli çeteye dünyanın parasını ödüyoruz, oradan bir tasarruf var mı? Oradan da yok. Bunların ekonomide reform yapacak halleri de yok. Dağılmış vaziyetteler. Bize inanın ve bize güvenin. Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş; o bizim işimiz, onu biz yapacağız."

KILIÇDAROĞLU'NU İZMİR'DE YOĞUN BİR PROGRAM BEKLİYOR

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nu İzmir’de yoğun bir program bekliyor. CHP Lideri'nin İzmir programı yarın sabah 07.00’de Buca Kaynaklar Sebze ve Meyve Hali ziyaretiyle başlayacak. Kılıçdaroğlu, burada hal esnafının sorun ve taleplerini dinleyip kahvaltı yapacak.

Kılıçdaroğlu’nun gün içerisinde katılacağı diğer programlar ise şunlar;

Kılıçdaroğlu, hal ziyaretinin ardından 09.30-10.30 saatleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında başlattığı Karşıyaka Örnekköy Mahallesi’nde temel atma törenine katılacak.

Temel atma töreninin hemen ardından Örnekköy’de kentsel dönüşümde hak sahibi  olan bir vatandaşı evinde ziyaret edecek.

CHP Lideri, ziyaretten sonra 11.30 ve 12.30 saatleri arasında Karşıyaka Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Yaşanabilir Kentler Dönüşüm Çalıştayı’na katılacak.

Kılıçdaroğlu, çalıştay sonrasında 13.00-14.30 saatleri arasında Ege Bölgesi Özel Yurt İşletmecileri Derneği ile toplantı gerçekleştirecek.

Toplantının ardından ise 15.00-15.30 saatleri arasında İzmir Tabip Odası’nı ziyaret edecek.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki son programı ise 16.00-16.30 saatleri arasında olacak. Lider, Eşrefpaşa Hastanesi’nde sağlık çalışanları ile bir araya gelecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası