Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu’nun talimatı İzmir’de hayata geçecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP'li il ve ilçe belediyelerinde "Dini ve milli bayramlarda ulaşım ücretsiz olacak" talimatının ardından İzmir’de CHP harekete geçti. Çalışmalarını sürdüren CHP Grubu, 13 Mayıs’taki Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında konuyu gündeme getirmeye hazırlanıyor.  Kılıçdaroğlu’nun talimatı İzmir’de hayata geçecek
Kılıçdaroğlu’nun talimatı İzmir’de hayata geçecek
Haberler / Yerel Politika
6 Mayıs 2019 Pazartesi 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İzmir'de CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen hafta Ankara'daki başkanlar zirvesinde verdiği talimatları yerine getirmek için harekete geçti. Özellikle ulaşım konusunda sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısının hayata geçirilmesi için ilk olarak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Ramazan Bayramı'nda ücretsiz ulaşım için düğmeye basıldı.  

13 MAYIS’TA MECLİS GÜNDEMİNE GELECEK

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun "Dini ve milli bayramlarda ulaşım ücretsiz olacak" açıklamasının ardından CHP’li başkanların atacağı adımlar merak edilirken, İzmir’de CHP Grubu harekete geçti. CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve belediye bürokratlarının bu konuyla ilgili gerekli çalışmayı yürüttükleri öğrenildi. CHP grubunun, gerekli hazırlıklarını tamamlamasının ardından 13 Mayıs’ta toplanacak İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuyu meclis gündemine getirecekleri bildirildi.

13 Mayıs’taki Belediye Meclisi’nde gündeme gelecek teklifin onaylanması halinde İzmir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ve Ramazan Bayramı’nda ulaşımın ücretsiz olması bekleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası