Ege Postası
Geri

Kimse Yok Mu, 15 ilde 15 bin aileye gıda paketi dağıtacak

Kimse Yok Mu Derneği, Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesinde 15 ildeki ihtiyaç sahibi 15 bin aileye Ramazan süresince gıda paketi dağıtacak. Dernek ayrıca Erzurum merkezde Ramazan'da bin aileye sıcak yemek verecek. İnsani yardım kuruluşu Kimse...
Kimse Yok Mu, 15 ilde 15 bin aileye gıda paketi dağıtacak
Haberler / Genel
29 Haziran 2013 Cumartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kimse Yok Mu Derneği, Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesinde 15 ildeki ihtiyaç sahibi 15 bin aileye Ramazan süresince gıda paketi dağıtacak. Dernek ayrıca Erzurum merkezde Ramazan'da bin aileye sıcak yemek verecek.

İnsani yardım kuruluşu Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan yardım hazırlıklarına hız verdi. Ülke genelinde yaklaşık 100 bin aileye Ramazan gıda paketi dağıtacak olan dernek, Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerindeki sorumluluk alanındaki 15 ilde de yardımları sürdürecek. Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat, Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesinde 15 ildeki ihtiyaç sahibi 15 bin aileye Ramazan süresince gıda yardım paketi dağıtacaklarını açıkladı. Yardım paketlerinin gönüllüler aracılığıyla evlere teslim edileceğine işaret eden Polat,"Derneğimiz tarafından sosyal durumları tesbit edilmiş 15 bin aileye, 15 bin gıda yardım paketini Ramazan ayının ilk günlerinde gönüllülerimiz aracılığıyla dağıtacağız. Ayrıca Dernek genel merkezi olarak da ülke genelinde ortalama 100 bin kişiye ramazanda gıda paketi dağıtılacak." dedi.

BİN AİLEYE SICAK YEMEK

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Polat, ayrıca ramazan süresince Erzurum merkezde bin aileye sıcak yemek dağıtılacağını dile getirdi. Özel bir yemek fabrikasında pişirilip, tencereler içerisinde evlere kadar araçlarla yemeklerin teslim edileceği bilgisi veren Polat,"Etli yemek, çorba, pilav ve tatlı ile beraber ekmek dağıtacağız. Dernek gönüllülerimizin araçlarıyla iftar ve sahurluk sıcak yemekler, özel tencereler içerisinde adrese teslim edilecek." şeklinde konuştu. Polat, ayrıca dernek bünyesindeki konfeksiyon mağazasından ihtiyaç sahibi ailelere giysi ve bayramlık yardımlarının da devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası