Ege Postası
Geri

SAÜ ilahiyat öğrencileri yaz kursu için Ürdün'e gitti

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencileri, yaz kursu için Ürdün'e gitti.SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da Arapça yaz kursu için Ürdün'e gitti. 60 öğrenci, Ürdün’ün başkenti Amman’da...
SAÜ ilahiyat öğrencileri yaz kursu için Ürdün'e gitti
Haberler / Genel
29 Haziran 2013 Cumartesi 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencileri, yaz kursu için Ürdün'e gitti.
SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da Arapça yaz kursu için Ürdün'e gitti.
60 öğrenci, Ürdün’ün başkenti Amman’da el-Bu’du’l-muhtelif (Different Dimension) Dil Merkezi tarafından düzenlenen kursta 6 hafta eğitim görecek. Arapça hazırlık sınıfını bitirmiş olan öğrenciler burada, Arapça pratik konuşmalarını geliştirme imkanı bulacak.
Kurs çerçevesinde öğrencilerin Ürdün’ün Petra, Akabe, Ceraş, Vadi’r-ram, Aclun, el-Bahru’l-Meyyit, Kerek gibi tarihi ve turistik mekanlarına geziler düzenlemeleri ayrıca başta Ürdün Üniversitesi olmak üzere ülkenin önde gelen yüksek öğretim kurumlarını ziyaret etmeleri de öngörülüyor.
Ürdün’e Arapça yaz kursuna katılmak üzere giden öğrenci kafilesine ilahiyat fakültesi öğretim elemanlarından okutman Halil Uysal başkanlık ediyor. Kafilenin 9 Ağustos'da Türkiye’ye dönüş yapması planlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası