Ege Postası
Geri

Kimyasal füzelerin ateşlenme anı saniye saniye kaydedildi

Suriye'de başkent Şam'ın banliyölerine yönelik gerçekleşen ve bin 300 kişinin yaşamını yitirdiği kimyasal saldırı ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kimyasal başlık takıldığı iddia edilen füzelerin hazırlanması...
Kimyasal füzelerin ateşlenme anı saniye saniye kaydedildi
Haberler / Dünya
29 Ağustos 2013 Perşembe 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suriye'de başkent Şam'ın banliyölerine yönelik gerçekleşen ve bin 300 kişinin yaşamını yitirdiği kimyasal saldırı ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kimyasal başlık takıldığı iddia edilen füzelerin hazırlanması ve ateşlenmesi saniye saniye görülüyor.

Yüzlerce sivilin hayatını kaybettiği Şam'ın banliyölerine yönelik gerçekleştirilen kimyasal saldırı ile ilgili Esed yönetimi suçlamaları kabul etmezken, muhalifler füzelerin fırlatılması ile ilgili yeni görüntüler yayınladı. Muhalifler söz konusu görüntülerin yüzlerce masum sivilin hayatını kaybettiği kimyasal saldırı ile ilgili görüntüler olduğunu iddia ediyor.

Görüntülerde TIR'lar ve kamyonetlerle füzelerin parçalarının getirilmesi ve monte edilmesi görülüyor. Yaklaşık 9 dakika süren video kaydında çok sayıda askerin füze rampasının kısa sürede monte ettiği dikkat çekiyor. Füzenin rampaya yerleştirilmesinin ardından ise füzenin büyük gürültü ile ateşlendiği görüntülere yansıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası