Ege Postası
Geri

Kıraç’tan MHP İzmir’e veda ziyareti

Son kararname ile yeni görev yeri Diyarbakır olan İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, veda ziyaretleri kapsamında MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ı makamında ziyaret etti. Karataş, Vali Kıraç’ın İzmir’den ayrılışını “erken oldu” sözleriyle değerlendirdi.
Kıraç’tan MHP İzmir’e veda ziyareti
Haberler / İzmir
17 Mayıs 2013 Cuma 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Son kararname ile yeni görev yeri Diyarbakır olan İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, veda ziyaretleri kapsamında MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ı makamında ziyaret etti. Karataş, Vali Kıraç’ın İzmir’den ayrılışını “erken oldu” sözleriyle değerlendirdi.

Vali Kıraç’a yeni görevinde başarılar dileyen Karataş, “İzmir’den gidişiniz bizim için biraz erken oldu. Özellikle EXPO Yürütme Kurulu Başkanlığınız süresince, EXPO için sağladığınız katkı için teşekkür ediyoruz. Bu görev değişikliğinin, EXPO için önemli bir dönemeç olan Kasım ayı sonrasında olmasını dilerdik. Siyasi kimliğim bir yana, bir İzmirli olarak EXPO’nun gerek İzmir gerekse Türkiye için çok önemli bir kazanım olacağını düşünüyor ve İzmir’in bu organizasyonu hakettiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kamu görevinde yer değişikliğinin olağan olduğunu söyleyen Kıraç ise “Devlette devamlılık esastır, EXPO sadece İzmir’in projesi değil, herkesin projesidir. Bu nedenle herkes üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Şuan altyapımız çok iyi, EXPO için alanında uzman kadrolarla çalışıyoruz. Uzun süre İzmir’de çalıştık zaman zaman sizlerle de temaslarımız oldu. Her zaman görüşme taleplerinize cevap vermeye, önerilerinizi dinlemeye çalıştık. Haklarınızı helal ediniz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası