Ege Postası
Geri

Kiraz'da baş döndüren atama rüzgarı: Bir şantiyede dört müdür!

Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkanı Saliha Şengül’ün MHP’den AK Parti’ye geçişi ile gündeme gelen Kiraz ilçesinde son aylarda baş döndüren atama rüzgarı yaşanıyor. Şengül’ün flaş transferi sonrasında belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şantiye tesislerinde mevcut müdür İskender Deveci görevinden alınırken, belediye yönetimi tarafından dört ayrı müdür birden atandı. Baş döndüren atama rüzgarı
Kiraz'da baş döndüren atama rüzgarı: Bir şantiyede dört müdür!
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Temmuz 2015 Cuma 09:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz ay işçi kıyımı iddiaları ile gündeme gelen ve devamında mahkemeye taşınan sürecin ardından Kiraz ilçesinde yeni bir kriz daha gündeme damga vurdu. Geçtiğimiz yıl tasarruf tedbirleri nedeniyle işçi maaşlarını yüzde 10 oranında düşüren belediyenin şantiye tesislerinde dört müdür birden çalıştığı ortaya çıktı.
 
 BAŞKAN PARTİ DEĞİŞİTRDİ, MÜDÜRLER DE DEĞİŞTİ
Kiraz Belediyesi’nde yaklaşık 150 personelin görev yaptığı Fen İşleri Şantiyesi’nde üst üste gelen atamalar adeta baş döndürmeye devam ediyor. Maddi açıdan zor günler geçiren ve işçi maaşlarının ödeyebilmek için geçtiğimiz aylar içerisinde belediye şirketi BELMAR’da sermaye artışına giden Kiraz Belediyesi’ndeki son müdür atamaları personel arasında huzursuzluğa yol açtı.
 
HEM GÖREVE GETİRDİ, HEM DE GÖREVDEN ALDI
Yerel seçimlerin ardından belediye başkanı seçilen Başkan Saliha Şengül tarafından görevlendirilen şantiye şefi İskender Deveci, yine Şengül’ün kararı ile görevden alındı. Şengül’ün AK Parti’ye geçtiği Ocak ayının ardından şantiye şefliği görevine dört ayrı müdür birden atandı. Resmi olarak Mehmet Dönmez’in müdür olduğu Fen İşleri Şantiyesi’ne ek olarak Derya Coşkun müdür yapılırken, söz konusu atamaların ardından Destek Hizmetleri Müdürü Kadir Bölük ve Fen İşleri Müdürü Erhan Göktaş da  görevlendirme ile şantiyenin başına getirildi. Üst üste gelen atamalar personel arasında huzursuzluğa yol açarken, yaşanan kriz belediyede çeşitli gerginlikleri de beraberinde getirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası