Ege Postası
Geri

Kırkpınar'ın A takımı hazır

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, 71 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu listesine son şeklini verdikten sonra hafta sonu ya da hafta başı kamuoyuyla paylaşacak. Listesine son şeklini veriyor
Kırkpınar'ın A takımı hazır
Haberler / Yerel Politika
30 Ekim 2018 Salı 17:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, 71 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu listesini hazırladı.

Yedek yönetim kurulu üyelerini belirleme işlemlerini de tamamlamak üzere olduğu belirtilen İl Başkanı Kırkpınar, eski ve yeni üyelerden oluşması beklenen yeni yönetim kurulu listesini Perşembe ya da Cuma günü partisinin genel merkezine onay için gönderecek.

Hafta sonu ya da hafta başı yeni yönetimini basın ve kamuoyuyla paylaşması beklenen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar,  başkanlık atamasının bir buçuk ay sürmesi nedeniyle oluşan zaman kaybını kapatmak için yerel seçim hazırlıklarına hızla başlayacak. İl Başkanı Kırkpınar, en az 6-7 ilçenin belediye başkan aday adaylarını zaten tespit ettiklerini belirterek, geri kalan ilçelerdeki çalışmaların da hızla tamamlanacağını kaydetti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası