Ege Postası
Geri

Kitabın geliri Kaan Efe’ye bağışlanacak

Şef Mustafa Dilki’nin “Egeden” isimli yemek tarifleri kitabının geliri SMA Tip1 hastası Kaan Efe bebeğin tedavisi için bağışlanacak.
Kitabın geliri Kaan Efe’ye bağışlanacak
Haberler / Güncel
28 Nisan 2022 Perşembe 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şanal çiftinin bebeği Kaan Efe’ye SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulmasının ardından valilik izinli "Kaan Efe’ye nefes ol" kampanyası başlatıldı. Kaan Efe bebeğin tedavisi için gönüllüler el ele verip seferberlik ilan etti. 

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’i makamında ziyaret eden, Dikili’de hizmet veren Ayazma Restoran Şefi Mustafa Dilki “Egeden” isimli yemek tarifleri kitabının gelirinin SMA Tip1 hastası Kaan Efe Bebeğin tedavisine bağışlanacağını söyledi.

“Egeden” isimli yemek tarifleri kitabının gelirinin SMA Tip1 hastası Kaan Efe Bebeğin tedavisine bağışlanacağını dile getiren Şef Mustafa Dilki, "Egeden isimli yemek tarifleri kitabı SMA Tip1 hastası Kaan Efe bebeğin bağış stantlarında, kermeslerinde yerini alacak. Kitabın satışından oluşacak tüm gelir, SMA Tip1 hastası Kaan Efe bebeğin tedavisi için bağışlanacak. Kitap Kaan Efe'nin şifasına katkı sağlayacak" dedi. 

ŞEF MUSTAFA DİLKİ KİMDİR?

Şef Mustafa Dilki, Adıyaman’ın Besni ilçesinde dünyaya geldi. Lise öğrenimini Kâhta’da tamamlayıp daha sonra İzmir’e yerleşti. Önce et daha sonra balık-meze sektöründe boy gösteren Şef Mustafa Dilki, 2019 yılında Türkiye Aşçılar Federasyonu'un düzenlediği Ege’nin En İyi Şefi seçilmiştir. Pandemi döneminde kendi özel tarifinden oluşan bir yemek kitabı çıkararak, herkese hitap edecek menülere kitabında yer verdi.

Kaan Efe bebeğin sağlığına kavuşabilmesi için başlatılan valilik izinli kampanya kapsamında, Kınık halkı ile birlikte destekte bulunan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “Şef Mustafa Dilki’nin 'Egeden' isimli yemek tarifleri kitabının gelirinin Kaan Efe bebeğin tedavisi için bağışlanacak olması toplumsal birliğin ve dayanışmanın göstergesidir. Kaan Efe yavrumuzun sağlığına kavuşabilmesi için, bizler elimizden geleni yapacağız." dedi.

“KAAN EFE YAZIP 6201 SMS İLE DESTEK OLALIM” 

Tüm operatörlerden “KAAN EFE” yazıp 6201’e göndererek, İnstagram üzerinden @kaanefeyenefesol sayfasını takip ederek ve bağış için düzenlenen canlı yayınlara da katılarak Kaan Efe’ye destek olabilirsiniz. Valilik izniyle başlatılan bu kampanyada Kaan Efe için birlikte el ele vererek başaracağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası