Ege Postası
Geri

Kızılay’dan ATO’ya hayırlı olsun ziyareti

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri ATO Başkanı Atilla Menevşe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kızılay Başkanı Saygılı, “ATO tarihi bir kurumdur. Bu tarihi kurumun geçmişten bu yana...
Kızılay’dan ATO’ya hayırlı olsun ziyareti
Haberler / Genel
19 Temmuz 2013 Cuma 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri ATO Başkanı Atilla Menevşe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kızılay Başkanı Saygılı, “ATO tarihi bir kurumdur. Bu tarihi kurumun geçmişten bu yana bütün başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Kızılay’a dostça davranmışlardır. Anlamlı işbirlikleri olmuştur, yeni yönetimde de çıtayı daha yukarılara taşıyarak işbirliğimizin devam etmesini, birlikte ortak bağış kampanyaları ve çalışmalar yapmayı diliyoruz” dedi. Öte yandan Kızılay’ın gönüllü kan bağışı çalışmaları, afet müdahaleleri ve işyerlerinde personellere verilen ilkyardım eğitimleri konusunda da bilgi alışverişinde bulunuldu.

ATO Başkanı Atilla Menevşe de ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Kızılay’ın çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bizler her zaman Kızılay’ın çalışmalarına destek olmaya ve işbirliği yapmaya hazırız. Ayrıca Kızılay’a yardımcı olmak bir vatandaşlık görevi olmasının yanında bir sosyal sorumluluktur.” diye konuştu.

Ziyarette Kızılay Yönetim Kurulundan Nevzat Aslan, Şaban Üçgül, Zübeyt Şendur, Reşat Karaca ve Yüksel Pişkin de hazır bulundular.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası