Ege Postası
Geri

Klasik müziğin ustaları AASSM'de

Almanya İzmir Başkonsolosluğu'nun davetlisi olarak Almanya'dan gelen piyanist Mirelle Petrova ve çellist Ali Sak, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlenen konserde İzmirli müzikseverlerle buluştu. 
Klasik müziğin ustaları AASSM'de
Haberler / İzmir
8 Aralık 2016 Perşembe 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Almanya İzmir Başkonsolosu Thomas Gerlach ev sahipliğinde düzenlenen konseri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vekili İdil Yiğitbaşı, Yaşar Üniversitesi mütevelli heyeti Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ile İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir müziksever topluluğu ilgi ve beğeniyle izledi. Küçük Salon'da düzenlenen konsere ilgi yoğunluğu nedeniyle sığamayan çok sayıda izleyici ise merdivenlerde oturmayı veya ayakta izlemeyi tercih etti. 

Konuklara hoşgeldin konuşması yapan Başkonsolos Gerlach, kendilerini kırmayarak İzmir'e gelen sanatçılara, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve AASSM yöneticilerine teşekkür etti. 

Konserde Petrova ve Sak, J. Brahms, L.v. Betthoven, B. Bartok ve S. Prokofieff'in eserleri seslendirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası