Ege Postası
Geri

Koç: Ülkemin ve İzmir’in gelişmesi için çalışacağım

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Bayraklı ve Bornova’da esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren İzmir Milletvekili ve 26. Dönem MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Murat Koç, önceki seçimler öncesinde söylediği “Halkın içinde olacağım” sözüne sadık kaldığını, sürekli halkın içinde olduğunu, onların dertleriyle dertlendiğini, sevinçlerine ortak olduğunu belirterek “1 Kasım’dan sonra da halkın içinde olacağım. Ülkemin ve İzmir’in gelişmesi için çalışacağım.” dedi.
Koç: Ülkemin ve İzmir’in gelişmesi için çalışacağım
Haberler / Yerel Politika
27 Ekim 2015 Salı 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kısa bir dönem içerisinde projelerinin uygulamaya konması için büyük gayret sarfettiğini belirten Koç “Özellikle Bornova Kültür Merkezi’ni bürokrasinin dolaplarından çıkarıp, ihale safhasını bitirtirip, onaylatıp yer teslimini gerçekleştirerek İnşaatını başlattım. Hemen ardından Peterson Köşkü’nün İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Kültür Bakanlığı arasındaki anlaşmazlığı her iki taraflarlarla yaptığım temaslar sonucu, pürüzleri ortadan kaldırtarak protokol imza aşamasına getirttim. İki buçuk ay gibi kısa sürede sonuçlandırdığım bu iki hizmetimin öncelikle Bornova ve İzmir halkına hayırlar getirmesini dilerim” şeklinde konuştu.

“AHİKENT MERKEZLERİ AÇILACAK”
Bornova Mustafa Kemal Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak sıkıntıları dinleyen Murat Koç, son yıllarda sayıları gitgide artan AVM’lerin küçük esnafı borç batağına sürüklediğini belirterek, Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında AVM yasasının esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenleneceğini, çıraklık eğitimi ve mesleki eğitimi özendiren özel destekler uygulanarak istihdamın arttırılacağını, her kesimin rahatlıkla ulaşabileceği yerlerde AHİKENT merkezleri açılacağını, bireylerin becerileri doğrultusunda iş edinmelerine ve kendi işlerini gerçekleştirmelerine imkân verecek destek sağlanacağını söyledi.
Toplumun tüm kesimlerine insana yaraşır iş fırsatlarının sunulduğu, işgücünün niteliğinin yükseltilip etkin kullanıldığı, iş sağlığı ve güvenliği şartlarının iyileştirildiği bir işgücü piyasasının oluşturulmasının önemine değinen Koç “MHP iktidarında asgari ücret net 1400 liraya çıkarılacak, asgari ücretten vergi alınmayacak. Yıllık ortalama 700 bin kişiye, muhtaç ailelerin en az bir ferdine iş imkânı sağlanacak Taşeron işçilerin sorunları çözülecek, köleliği andıran işçi çalıştırma düzenine son verilecek.” şeklinde konuştu.
Bayraklı’nın Cumhuriyet Mahallesi’nde de ziyaretlerini sürdüren Koç, yapılan anketlerde bir önceki seçime göre MHP’nin İzmir 2. Bölgede iki puanlık bir artış aldığına dikkat çekerek “Bunu ben söylemiyorum CHP ve AK Parti’nin yaptırdığı anketlerin sonucudur bu iki puanlık artış. Vatandaşlarımız ülkenin geleceğini kurtarmak için tercihini MHP’den yana kullanmıştır. Bunun yanında İzmir için, İzmirliler için çalışan vekillerin gösterdiği gayreti gören halkımız tercihi İzmirli adaylardan yana kullanacaktır.” dedi.

“ÜLKENİN VE MİLLETİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Son günlerde meydana gelen olaylarla ilgili olarak da tüm ülkeye seslendiğini belirten Koç “Ülkemizin üzerinde oynanan oyunların, Suriye’den sonra Büyük Orta Doğu Projesinin Türkiye’de başlatılarak ülkemizi iç savaşa sürükleme oyunları olduğunu artık halkımız görmelidir. Ülkenin ve Milletin geleceğine sahip çıkma noktasında herkesin siyasi çekişmelerden ayrılıp ortak kaderde birleşmeye çağırıyorum. Saygıdeğer halkıma diyorum ki, her gün sokaklarda yattıklarını, denizlerde boğulduklarını haberlerde gördüğümüz Suriyelilerin dün ülkeleri vardı, evleri vardı, arabaları vardı, işyerleri vardı, işleri vardı, spor yapıyorlardı, sosyal faliyetleri vardı, kendi ülkelerinde özgürce yaşıyorlardı. Ama bu gün ülkeleri yok, evleri yok, arabaları yok, işleri yok, başka ülkelerde sokaklarda yatıyorlar ve denizlerde boğuluyorlar. Bu durum bize ders olmalı.” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası