Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya'dan memleket mitingi

Seçime sayılı günler kala sahada vites artıran AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, memleketi Torbalı'da mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla kucaklaştı, sanayi sitesinde esnafla buluştu ve muhtarlarla bir araya geldi. Kaya, kahvehane toplantısı için gittiği Torbalı Mahallesi'nde vatandaşların yoğun ilgisi üzerine mini miting yaptı. Yoğun geçen programında halkın ilgisine dikkat çeken Kaya, "Bu inanç, bu sevgi ve heyecan bize çok net bir mesaj veriyor. Milletimiz 1 Kasım'da AK Parti'ye yeniden 'tek başına iş başına' diyor" dedi. AK Partili Kaya'dan
AK Partili Kaya'dan memleket mitingi
Haberler / Yerel Politika
27 Ekim 2015 Salı 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Kasım genel seçimlerine günler kala seçim çalışmalarına memleketi Torbalı'da devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Yeniköy ve Torbalı mahallelerinde seçmenlerle kucaklaştı. Gittiği her yerde vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılanan AK Partili Kaya, "Halkımızın ilgisi, desteği ve heyecanı bizlere güç ve kuvvet veriyor. Mesaj son derece açık. Milletimiz 1 Kasım'da AK Parti'ye yeniden 'tek başına iş başına' diyor. 7 Haziran'dan sonra oluşan tablo bize gösterdi ki, Türkiye'nin yegane umudu, ülkeyi geleceğe taşıyacak olan kadrolar AK Parti'dedir. Türkiye eskiye dönmek değil, geleceğe olan yürüyüşüne devam etmek istiyor. Milletimiz de bunun farkında ve 1 Kasım'a bu sorumlulukla gidiyor. Mesele artık memleket meselesi" diye konuştu. 
 
Millet adına siyaset yapıyoruz
 
AK Parti'nin milletten başka hiçbir güce boyun eğmediğini ve eğmeyeceğini hatırlatan Kaya, "AK Parti olarak, siyasete üslup ve seviye kazandırma mücadelemiz devam edecek. Bu ülkede gerilimden beslenmeyen bir siyasetin mümkün olduğunu biz gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Bu ülkede hakaret etmeden, iftira atmadan, çamur atmadan, haksız ithamlara başvurmadan siyaset yapılabileceğini biz ispat ettik, inatla ispat etmeyi sürdüreceğiz. Bu ülkede, belli sınıfların, belli çıkar gruplarının, imtiyazlıların adına değil, millet adına siyaset yapılacağını biz gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Biz dedik ki, siyaset millet için yapılır, milletle birlikte yapılır, gücünü milletten alarak yapılır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir dedik, yetki de, karar da milletindir dedik, millet ne derse o olur dedik. Biz ayrımcılığı ortadan kaldırmaya, farklılıkları gidermeye, husumetleri yok etmeye, sevgiyi, aşkı, hakkı ve hukuku çoğaltmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Muhtarları dinledi
 
Mahalle ziyaretlerinin ardından Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Kaya, ardından ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Buluşmada muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaya, görüş alışverişinde bulundu, çalışma ve projeleriyle ilgili muhtarları bilgilendirdi. Muhtarlardan destek isteyen Kaya, "Muhtarlarımız bizim buradaki gözümüz ve kulağımızdır. Bu vesileyle de ilimizin, ilçemizin ve mahallelerimizin sorunlarını birinci ağızdan dinledik. İhtiyaçları burada tespit ettik ve şimdi çözüm için önümüzde sadece1 Kasım var. AK Parti öncülüğünde hizmet siyaseti esas alınarak insan odaklı çalışmalarımız hızla devam edecek. Biz her zaman milletimizin emrindeyiz" ifadelerinde bulundu. Muhtarlar ise, ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Partili Kaya'ya başarı dileğinde bulundular.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası