Ege Postası
Geri

MHP İzmir'den rozet şov!

Seçime sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bornova İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen katılım töreni ile HEPAR, BBP, Nizamı Alem Alperen Ocakları, AK Parti’den eski bürokratlar, CHP Bornova ilçe yöneticileri, ANAP ve DYP eski yöneticilerinden bazı isimler MHP'ye geçerek, üç hilal rozeti taktı. Katılım töreninde yaklaşık 200 kişi MHP İzmir’e geçti. Seçime sayılı günler kala MHP’ye dev katılım
MHP İzmir'den rozet şov!
Haberler / Yerel Politika
26 Ekim 2015 Pazartesi 22:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - MHP Bornova İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen MHP’ye katılım töreni, Bornova Anemon Otel’inde yapıldı. Törenine, MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, İl Başkanı Necat Karataş, il yönetim kurulu üyeleri, İzmir milletvekili adayları, ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.
HEPAR MYK üyeleri, HEPAR İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, HEPAR Bornova İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizamı Alem ve Alperen Ocakları Başkan ve Üyeleri, AKP’den eski önemli Bürokratlar, CHP’den Bornova İlçe Yöneticileri, ANAP ve DYP Eski yöneticileri ve İzmir basınından bazı isimler MHP’ye geçti.  
KARATAŞ: BAĞRIMIZA BASACAĞIZ
Rozet takılan katılımcıları MHP’nin bağrına basacağını belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Bugün burada katılım yapacak çok değerli arkadaşlarımıza hep birlikte rozet takacağız ve bağrımıza basacağız. Böylesi günlerde MHP’nin neden kurulduğu hangi amaçla yaptığı ve mücadele verdiği düşünüldüğü zaman çok açık bir şekilde anlamış oluyoruz. MHP Türkiye Cumhuriyeti’nin var olması ve payidar kalması için mücadele vermek adına kurulmuştur. Türk milletinin Misak-ı Milli sınırları içerisinde güven içerisinde yaşaması için kurulmuştur ekonomik gelişmişliği ve nihayetine lider ülke Türkiye sevdası ile kurulmuştur kuran ve bugüne kadar MHP dimdik ayakta katkı sağlayan herkesi anıyorum” dedi.  
MEMLEKET MESELESİ SLOGANINI ELEŞTİRDİ
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ı hedef alan Karataş, “Binali Yıldırım İzmir’e geldi vekil adayı oldu. Mesele memleket meselesi diye yola koyuldu. Şimdi de görebildiğimiz kadar mesele Türkiye meselesi sloganına çevirmiş. Yaptıkları itirafa bakın, slogana bakın ne kadar ikiyüzlü bir siyaset uyguladıklarını da net bir şekilde görürsünüz. Mesele memleket meselesi tamam biz yıllardır bunu söylüyoruz. Türkülerimizde bile var memleket meselesi ama burada Habur’da davul zurnayla teröristleri karşılamak memleket mesele miyd? Oslo’da Türkiye’nin bölünme kitabının konuşulduğu Oslo süreci memleket meselesi miyd? İmralı canisinin yol haritasını yürümek memleket meselesi miyd? Dolmabahçe sarayında İmrali canisinin dayatması olan 10 maddelik protokolünü imzalamak Allah aşkına memleket meselesi miyd? Yoksa hainlik midir'” ifadelerini kullandı.


TANRIKULU: ŞEREFLİ BİR YER İŞGAL EDECEKLER
MHP’ye yapılan katılımın önemini vurgulayan MHP İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu, “Aramıza her ne kadar yeni katılsalar da gönülleri bizimle beraber olan muhterem arkadaşları bize kazandırdığı için ilçe başkanına şükranlarımı iletiyorum. Burada biraz önce yapılan bütün konuşmalarda belirtildiği gibi Türk milliyetçiliğinin yegane müessesi MHP’dir. Bugün rozet takılarak partimize katılanlar MHP’nin tarihinde çok şerefli bir yer işgal edecekler” şeklinde konuştu.
YAYLA: İZMİR MHP’DE BİRLEŞMEKTEDİR
Partiye katılım ile ilgili konuşan MHP Bornova İlçe Başkanı İbrahim Yayla şunları söyledi: “Bugün İzmir siyasetinde ve sosyal çevresinde önemli yerlerde bulunmuş siyasetçi, bürokrat ve basın mensuplarımızın partimize katılım törenini gerçekleştiriyoruz. İzmir MHP’de birleşmektedir” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası