Ege Postası
Geri

Kemeraltı'na CHP çıkarması

CHP Konak İlçe Başkanlığı ile Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği'nin birlikte düzenlediği etkinlikte CHP'nin İzmir 1. Bölge milletvekili adayları Tarihi Çarşı'da adeta gövde gösterisi yaptı. Milletvekili adayları gövde gösterisi yaptı
Kemeraltı'na CHP çıkarması
Haberler / Yerel Politika
26 Ekim 2015 Pazartesi 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güne Kemeraltı'ndaki Salepçioğlu İşhanı girişinde verilen kahvaltıyla başlayan CHP milletvekilleri ve adaylarına Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, CHP İl Başkanı Bedri Serter, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya, Konak Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda esnaf da eşlik etti. 

Kahvaltının ardından yapılan konuşmalarda CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, esnafı ve konukları selamlayarak, “Ben sekiz yaşından 1990 yılına kadar Kemeraltı'nda çalıştım. Bu çarşıdan çok önemli ticaret ve sanayi ile uğraşan insanlar çıktı. 2 bin 500 hektarlık açık alana sahip bir çarşı ve dünyada başka benzeri yok. Bu çarşıya sahip çıkmamız, kalkındırmamız lazım" diyerek her esnafın her ay derneğe 5 lira bağışlamasını rica ederek derneğe destek istedi. Tarihi Kemeraltı Derneği Başkanı Ümit Kaya, CHP İl Başkanı Bedri Serter'in de Kemeraltı eski esnaflarından olduğunu ve esnafın, çarşının sorunlarını yakından bildiğini belirterek, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da her zaman yanlarında olduğunu söyledi. 

ÇARŞI ESNAFIYLA SELFİE 

Kahvaltıda konuşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, seçimin arifesinde bir araya geldiklerini dile getirerek, “Şehrimizin, ülkemizin sorunları var. Bunlar birbiriyle o kadar bağlı ki; yeni bir hükümet çıkartma zamanı ve bu hükümet sorunlarımızı el birliği ile çözme zamanı. Herkese başarılar diliyorum. Türkiye'nin, İzmir'in bu başarıya ihtiyacı var. Hepinize kolay gelsin" dedi. Kahvaltı sonrası CHP İl ve İlçe Başkanları, İzmir milletvekilleri, yeni adaylar ve Konak Belediye Başkanı sema Pekdaş, esnafı tek tek gezerek sorunları dinledi. Kemeraltı Anafartalar Caddesi'nden başlayan yürüyüşte CHP heyeti, Abacıoğlu Han, Karaosmanoğlu Han ve Kuyumcular Çarşısı'na da uğradı. Esnafla kucaklaşan, istek ve şikayetleri dinleyen vekil adayları, sorunların çözümü için destek istedi. Gezi sırasında esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlar da CHP'li vekillere ve adaylara yoğun ilgi göstererek bol bol selfie çektirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası