Ege Postası
Geri

ABD Büyükelçiliği'nden Delican’a ziyaret

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ankara Büyükelçiliği İç Siyasi İşler Birimi Şefi Çalışma Ataşesi Adam J. Hantman, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı ziyaret etti. Ziyarette 1 Kasım Seçimlerinin önemini dile getiren Delican, istikrarın devamı ve ülkemizde iç huzurun kaybolmaması için AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinin öneminin altını çizdi.
ABD Büyükelçiliği'nden Delican’a ziyaret
Haberler / Yerel Politika
26 Ekim 2015 Pazartesi 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ABD Büyükelçiliği'nden gelen ziyaretçileri kabul etti. İzmir hakkında heyete bilgi veren Delican 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için önemine dikkat çekti. Türkiye’nin binlerce yıllık devlet geleneğine sahip bir millet olarak 1 Kasım seçimleri birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçeceğine ve ülke olarak başarıyla sonuçlanacak demokratik bir süreç yaşanacağını vurgulayan Delican, “İzmir’in birbirinden kıymetli milletvekili adayları ile AK Parti’nin oylarına hızlı bir yükseliş kattığını belirttik. Türkiye’nin 7 Haziran’dan sonra kutuplaşmanın getirdiği stres boşalımından sonra daha sakin, daha huzurlu ve istikrara dönük bir seçime doğru yol aldığını ve partimizin tek başına iktidar olacağını İzmir’in de buna büyük bir katkı sağlayacağını belirttik. Türkiye’nin barış ve huzur ortamının bölge için müthiş bir istikrar sağlayacağını bölgede çatışmaların Türkiye’deki iç huzurun ve terörün bitirilmesiyle daha hızlı bir süreçte çözüleceğinin bunda da etkin rolünün Türkiye’de olduğunu belirttik. Yıllardır bölgedeki huzur ve istikrarın sağlandığı ülkenin Türkiye olduğunu kendilerine belirttik ve ziyaretleri için teşekkür ettik” diye konuştu.    

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası