Ege Postası
Geri

HDP'li Doğan; 'Savaş varken, vaatten söz etmek zor geliyor!'

HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan 7 Haziran’dan sonra ülkenin savaş yerine çevrildiğine dikkat çekti ve “Bir sürü vaatte bulunabilirim HDP’nin yapacaklarıyla ilgili. Ama ülkede savaş varken bunlardan bahsetmek zor geliyor” dedi.
HDP'li Doğan; 'Savaş varken, vaatten söz etmek zor geliyor!'
Haberler / Yerel Politika
27 Ekim 2015 Salı 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan bugün Menemen ve Bornova’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bornova Pir Sultan Abdal Derneği ziyaretinde, Dernek Başkanı Kamil Yücer’in de aralarında olduğu çok sayıda yurttaş tarafından karşılanan Müslüm Doğan, Pir Sultan Abdal Derneği’nin sınıf bilinci olan bir örgüt olduğunu ve üyesi olmaktan onur duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu ülkede sorunu olmayan hiçbir kesim yok. İşçinin, Alevinin, emeklinin, Kürdün, kadının, gencin sorunu var. Aleviler bu ülkenin kuruluşunda tam destek verdi. Ancak karşılık olarak inancı yasaklandı. Aleviler asimile edilmeye çalışıldı. Diyanet İşleri ile yaratılan din bir devlet dinidir ve hala Alevi çocukları asimile edilmek istenmektedir”
Ankara Katliamının yaşandığı 10 Ekim’in Hz. Hüseyin’in katledildiği tarih olduğuna da dikkat çeken HDP Milletvekili Müslüm Doğan kendisini dinleyenlere hitaben “Sizlere HDP’nin yapmayı hedeflediklerini vaatler şeklinde sıralayabilirim. Emekli maaşlarının artacağını söyleyebilirim örneğin. Ama içimden gelmiyor. Ülke bir savaş yeri. Savaş varken vaatlerden söz etmek içimden gelmiyor” dedi.
Sohbet havasında geçen toplantıda içme suyumuzun günden güne zehirlendiğini ve İzmir’in en önemli su havzası olan Efemçukuru’nda ağır metal kirliliğinin tespit edildiğini de belirten Doğan, sağlıklı içme suyuna kavuşabilmemiz için kirliliği yaratan madenlerle savaşılması gerektiğinin altını çizdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası