Ege Postası
Geri

Kocabıyık: 'Bütün kalbimle Arda'yı destekliyorum'

Mili Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye yönelik sözlü ve fiziki saldırıda bulunan son günlerin tartışmalı ismi olan futbolcu Arda Turan'a, eski gazeteci AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık destek çıktı. İzmir'in AK Partili vekili, hedefteki futbolcuya sahip çıktı:
Kocabıyık: 'Bütün kalbimle Arda'yı destekliyorum'
Haberler / Yerel Politika
8 Haziran 2017 Perşembe 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Mili Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye yönelik sözlü ve fiziki saldırıda bulunması nedeniyle hedef tahtasında olan futbolcu Arda Turan'a, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'tan destek geldi.

Eski gazeteci Kocabıyık sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, " Milli futbolcumuz Arda Turan için "bitti" diyorlar. Hiç öyle bir şey yok! Ben bütün kalbimle Arda'yı destekliyorum. Onun yanındayız" ifadelerini kullandı.

Olayın yaşandığı gün CHP İzmir Milletvekili, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Eski Başkanı Atilla Sertel ise Arda'ya tepki göstermiş ve "Yazıklar olsun" demişti.

NE YAŞANDI'

EURO 2016'da yaşanan prim tartışmalarının yansımaları Makedonya'da takım uçağına yansımış ve A Milli Takım kaptanı Arda Turan, Makedonya maçı sonrasında takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye, hem fiziki hem de sözlü olarak saldırmıştı.

Yaşanan kavganın ardından Arda Turan, A Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası