Ege Postası
Geri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Ödemiş Belediyesi’ne iş makinası takviyesi

Yeni yasa ile birlikte hizmet alanı 18 km²’den 1082 km²’ye çıkan Ödemiş Belediyesi kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların üretim yollarının açılması konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gelmeyince, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden takviye aldı. Badem: "İzmir Büyükşehir'den hizmet gelmiyor" dedi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Ödemiş Belediyesi’ne iş makinası takviyesi
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mayıs 2015 Perşembe 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yerel seçimlerden bu yana geçen 13 aylık süreçte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Ödemiş’e ciddi bir hizmetin yapılmadığını belirten Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem,  kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın üretim yollarının açılması konusunda görevini yapması gerekenlerden hizmet bekledik. Fakat hizmet gelmedi. Çözüm Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden geldi” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu geçtiğimiz aylarda Ödemiş’i ziyaret etmişti. Belediye çalışmalarını değerlendiren başkanlar işbirliği çalışmalarının arttırılması konusunda görüşmeler yapmıştı. Daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Ödemiş’te gerekli incelemede bulunarak, üretim yollarının açılması konusunda makine aracı ve operatör takviyesinde bulundu. 1 dozer, 2 kamyon, 1 arazör, 1 greyder ve 2  hizmet pikabı Ödemiş’lilere  hizmet etmek için geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu ve  ekibine teşekkür eden Başkan Mahmut Badem;”Üretim sezonun başını yakalayamadık ama sezon sonuna kadar Ödemiş Belediyesi’nin iş makineleriyle birlikte birçok üretim yolumuzu açarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız” dedi.
 
Ödemiş, bürokratların insafına terk edilmeyecek kadar önemli bir kent
Ödemiş’in 83 mahallesinin kırsal bölgelerde yer aldığını ve vatandaşlarımızın tarım ve hayvancılıkla uğraştığını belirten Başkan Mahmut Badem; “İnsanımız sabırsız. Tarlasındaki üretimiyle daha yakından ilgilenmek istiyor. Üretim yollarının açılması konusunda hizmeti yapmakla yükümlü olanların bugüne kadar talepleri değerlendirilmesini bekledik. Bu saatten sonra bürokratların insafa gelip, gönülleri olduğu günü bekleyip hizmet için sabredemeyeceğiz. Ödemiş bürokratların insafına terk edilmeyecek kadar önemli bir kenttir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası