Ege Postası
Geri

Kocaoğlu: ÇED raporu aldığım yere tesisi kurarım

Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı birinci meclis oturumu öncesi CHP grup toplantısına Kocaoğlu’nun damga vurduğu öğrenildi. Kocaoğlu’nun kentin gündeminden düşmeyen çöp krizi ve adaylık süreci ile ilgili çarpıcı konuştuğu ifade edildi.
Kocaoğlu: ÇED raporu aldığım yere tesisi kurarım
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Aralık 2012 Pazartesi 20:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı birinci meclis toplantısı Adnan Oğuz Akyarlı başkanlığında gerçekleştirildi.Meclis toplantısı daha önceki oturumlara göre sessiz geçerken CHP grup toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun damga vurduğu öğrenildi. Kocaoğlu’nun kentin gündeminden düşmeyen çöp krizi ve adaylık süreci ile ilgili çarpıcı konuştuğu ifade edildi.

“ÇED RAPORU ALDIĞIM YERE KURARIM”
Kentte yeni katı atık bertaraf tesisi ekseninde ilçe belediye başkanları ile karşı karşıya gelen Kocaoğlu’nun, 
grup toplantısında bazı meclis üyelerinin çöp tesisi ekseninde kendisine sitem etmesi ve 'bizi billgilendirmiyorsunuz' demesi üzerine  “Benim bu çöp için kendi belediye arazim yok. Ben bu çöpü ne yapacağım. ÇED raporu aldığım yere tesis yaparım. Karşı çıkan belediye başkanları kendi işine baksın. Herkes kendi yetkisini kullansın. Kimse merak etmesin. Asla koku olmayacak. Yüksek teknolojide yapacağız” dediği ifade edildi.

“ADAY OLUP OLMAYACAĞIMA BEN KARAR VERİRİM”

Adaylık süreci ile ilgilide konuştuğu öğrenilen Kocaoğlu’nun “Aday olup olmayacağıma ben karar veririm. Kimseye sormam. Kimse telaş yapmasın. Aday olmasam da dünyanın sonu değil.Gerekirse benden sonra genç bir isim belediye başkanlığını yapar” dediği öğrenildi.Bazı meclis üyelerinin söz alarak, “ Biz size güveniyoruz başkanım…Ancak halk bizi sıkıştırıyor. Sizin ağzınızdan duymak istiyor adaylığınızı” dedikleri öğrenildi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası